Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Tα χαντάκια στην Δυτική Αχαΐα έχουν το ίδιο μήκος με το σινικό τείχος

Tα χαντάκια στην Δυτική Αχαΐα έχουν το ί...

Του Φίλιππου Ε.Σερεπίσου

Με μία ακόμα απευθείας ανάθεση του ύψους αυτή την φορά των 24.600 ευρώ, ο κ. Δήμαρχος αναθέτει σε εργολάβο της περιοχής μας τον καθαρισμό χανδάκων για πυροπροστασία.
Λεπτομέρεια ασήμαντη: Έχουμε Δεκέμβριο. Φαίνεται ότι έχουμε καύσωνα μες στην καρδιά του χειμώνα και για να μην επαναληφθεί το κακό που μας βρήκε το καλοκαίρι, όταν τελείως απροετοίμαστοι είδαμε το Γιανισκάρι να καίγεται, φροντίζει εκ των προτέρων ο Δήμαρχος για την χλωρίδα της περιοχής.
Η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπει από ότι εικάζω, αφού καθαριστούν οι "χάνδακες" ότι ούτε βροχές θα ρίξει, ούτε χορτάρι θα φυτρώσει στους "χάνδακες" ούτε απορρίμματα θα υπάρξουν στο μέλλον ικανά να δημιουργήσουν εστίες πυρός.
Όλα αυτά μέχρι το καλοκαίρι το οποίο που θα πάει κάποια στιγμή θαρθεί.
Τότε είμαι βέβαιο ότι θα υπάρξει κάποια άλλη απευθείας ανάθεση για καθαρισμό χανδάκων για πυροπροστασία, αντίστοιχου η και παραπάνω χρηματικού ποσού. Τελικά τα χρήματα των δημοτών τα λυπάται κανείς;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις