Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κέρκυρα: Εθελοντική αιμοδοσία Τετάρτη και Πέμπτη

Κέρκυρα: Εθελοντική αιμοδοσία Τετάρτη και Πέμπτη

Στην είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Κέρκυρας κ. Χρήστος-Ηρακλής Σκούρτης μαζί με τον Προϊστάμενο του Τομέα ΕΚΑΒ κ. Θανάση Κουρή και τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Κέρκυρας κ. Αντρέα Σκούπουρα εν όψει της συνδιοργάνωσης Εθελοντικής Αιμοδοσίας την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 9:00-13:30 στην είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας στο πλαίσιο της παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού και του Ευρωπαϊκού Έτους Εθελοντισμού 2011.

Ο κ. Σκούρτης τόνισε τη σημασία της συμμετοχής των συμπολιτών μας σε ανθρωπιστικές δράσεις, όπως η αιμοδοσία, οι οποίες σε καιρούς κρίσης, όπως η εποχή που διανύουμε, λειτουργούν ως συνεκτικός κρίκος της αλληλεγγύης και της κοινωνικής συνοχής. Με το μήνυμα ότι η προσφορά προς τον συνάνθρωπο δε στοιχίζει παρά μόνο λίγο από το χρόνο μας απήυθυναν κάλεσμα προς κάθε Κερκυραίο να στηρίξει την προσπάθεια αυτή.

Ο εθελοντισμός αποτελεί υπέρτατο κοινωνικό αγαθό, το οποίο στηρίζει και προωθεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων μέσω της δράσης του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2011 το  Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων συνδιοργανώνει με το Εθελοντικό Δίκτυο Κέρκυρας και την αρωγή της Γραμματείας Νέας Γενιάς κεντρική εκδήλωση ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα εθελοντισμού και παρουσίαση των εθελοντικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στην Κέρκυρα που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας στις 19:00.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις