Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 24 Νοεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 24 Νοεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Τοξότης

Ο Ερμής που  διατρέχει το ζώδιό σας ήταν φαινομενικά  στάσιμος στον Ουρανό τις τελευταίες μέρες, για να γυρίσει σήμερα ανάδρομος. Γι’ αυτό είναι λογικό να έχει ‘παγώσει’  η καθημερινότητα. Ωστόσο είναι πιθανό έως τα μέσα Δεκεμβρίου να φέρει επανασυνδέσεις, και ανθρώπους απ’ το παρελθόν γενικά. Αποφύγετε τις συμφωνίες.

Αιγόκερως

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή που τυπικά ξεκινά από  σήμερα, ζητά το κλείσιμο ορισμένων  επαγγελματικών ή άλλων θεμάτων μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου. Έως τότε, είναι μόνο εποχή για ολοκλήρωση κύκλων, και όχι για καινούργια πράγματα. Μια ανάγκη για απομόνωση πιθανή, καθώς γίνονται εσωτερικές διεργασίες και καθάρσεις.

Υδροχόος

Ξεκίνησε η  επιρροή του ανάδρομου Ερμή, η οποία επιβραδύνει τους ρυθμούς και φέρνει αναβολές και καθυστερήσεις στην εξέλιξη των σχεδίων σας. Επίσης μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου όπου και θα γυρίσει στην ορθή του πορεία, είναι πολύ πιθανό να έχετε συναντήσεις με παλιούς φίλους αλλά και με έρωτες απ’ το παρελθόν.

Ιχθείς

Θα επηρεαστεί ιδιαίτερα ο επαγγελματικός σας  τομέας απ’ την ανάδρομη πορεία του Ερμή, που τυπικά ξεκινά σήμερα, όμως έχει γίνει ήδη αισθητή με την βραδύτητα που επικρατεί τις τελευταίες μέρες. Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, μην πάρετε επαγγελματικές ή άλλες αποφάσεις και μην κλείσετε συμφωνίες. Εποχή ανασκόπησης.

Κριός

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή που τυπικά ξεκινά σήμερα, θα φέρει τις γνωστές του καθυστερήσεις, κυρίως σε θέματα σπουδών, νομικών και  ταξιδιών. Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου που θα λειτουργεί, αποφύγετε τα ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς. Επίσης γίνεται τώρα μια αναθεώρηση της φιλοσοφίας που οδηγεί τη ζωή σας.

Ταύρος

Σήμερα γυρνά  σε ανάδρομη πορεία ο Ερμής, αν και έχει ξεκινήσει να λειτουργεί εδώ και μια εβδομάδα περίπου, φέρνοντας αναβολές και μια βραδύτητα, κυρίως σε οικονομικά ζητήματα, όπως σε σχέση με δάνεια, κληρονομικά, εφοριακά, επενδύσεων κλπ. Ωστόσο είναι πιθανή και επιστροφή εφορίας ή άλλων οφειλών έως τα μέσα Δεκεμβρίου.

Δίδυμοι

Ο πλανήτης σας, Ερμής, γυρνά τυπικά σήμερα σε ανάδρομη πορεία, αλλά ήδη μπορεί εδώ και μια εβδομάδα περίπου να βιώνετε ορισμένες καθυστερήσεις, αναβολές σε ραντεβού κλπ. Επίσης μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν επανασυνδέσεις και συναντήσεις με φίλους ή συνεργάτες που έχετε να δείτε καιρό.

Καρκίνος

Η επιρροή του  ανάδρομου Ερμή έχει ξεκινήσει, ενώ  επηρεάζει ιδιαίτερα τον εργασιακό  σας τομέα. Έτσι μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου είναι λογικό να υπάρχει μια βραδύτητα  στη δουλειά και στη καθημερινότητα, ενώ θα πρέπει να αποφύγετε τα ξεκινήματα. Είναι όμως καλή περίοδος για τακτοποίηση θεμάτων που έχουν συσσωρευτεί.

Λέων

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι πιθανό να φέρει  επανασυνδέσεις με παλιούς έρωτες μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου. Πιθανά επίσης reunions και συναντήσεις με φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Οι αποφάσεις που παίρνετε τώρα στα ερωτικά, μάλλον δεν θα έχουν διάρκεια. Επίλυση υποχρεώσεων σε σχέση με τα παιδιά.

Παρθένος

Το ζώδιό σας  ίσως ταλαιπωρηθεί περισσότερο απ’  όλα απ’ την ανάδρομη πορεία του  Ερμή που τυπικά ξεκινά σήμερα και  λήγει στις 14/12. Κι αυτό γιατί η ιερή για σας αίσθηση του προγραμματισμού πάει βόλτα, λόγω καθυστερήσεων και αναβολών. Συσσωρευμένα θέματα με το σπίτι και την οικογένεια ζητούν την τακτοποίησή τους.

Ζυγός

Δεν είναι καιρός για αποφάσεις, συμβόλαια και  συμφωνίες, καθώς ο Ερμής γύρισε ανάδρομος και θα κινείται έτσι ανάποδα μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου. Έως τότε, είναι πιθανό να φέρει ματαιώσεις και αναβολές σε ραντεβού και προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Αποφύγετε τις αγορές και τις υποσχέσεις!

Σκορπιός

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή ήδη έχει αρχίσει να γίνεται  αισθητή, ενώ σήμερα γυρνά και  τυπικά στην ανάποδή του πορεία. Έτσι μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, θα πρέπει να προσέχετε τις καθυστερήσεις, κυρίως σε πληρωμές και άλλες οικονομικές  συναλλαγές. Δεν είναι εποχή για συμφωνίες, ούτε για ψώνια ή πωλήσεις. Επιστροφή οφειλών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being