Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εγκαινιάστηκε η γραμμή Πάτρα - Σικελία

Πάτρα: Εγκαινιάστηκε η γραμμή Πάτρα - Σικελία

Κατέπλευσε το πρώτο πλοίο

Τις θερμές του ευχές για καλά, ήρεμα  και ασφαλή ταξίδια μετέφερε εκ μέρους του Οργανισμού Λιμένος Πατρών Α.Ε, αλλά και του ιδίου προσωπικά  ο Διευθύνων Σύμβουλος του  Ο.Λ.ΠΑ. Ε  κ. Κώστας Πλατυκώστας στον πλοίαρχο αλλά και το πλήρωμα του επιβατικού πλοίου “Κατάνια¨ που απέπλευσε χθες στις 12 το βράδυ από το λιμάνι της Πάτρας, εγκαινιάζοντας έτσι την σύνδεση του λιμανιού πόλης μας με την Κατάνια της Σικελίας και την Γένοβα.

Ο κ. Πλατυκώστας συνοδευόμενος από τον ναυτιλιακό πράκτορα και αντιπρόσωπο της MINOAN LINES στην Πάτρα κ. Αντώνη Κουνάβη, κατά την υποδοχή του πλοίου “Κατάνια” στο λιμάνι αντάλλαξε δώρα με τον πλοίαρχο και τους αξιωματικούς του πλοίου.

Το πλοίο  “Κατάνια” που ανήκει σον όμιλο  GRIMALDI, η οποία ελέγχει στην χώρα μας την ακτοπλοϊκή εταιρεία MINOAN LINES, είχε ξεκινήσει το ταξίδι του στις 5 το απόγευμα από το λιμάνι της Κορίνθου.

Να  επισημάνουμε ότι η συγκεκριμένη ακτοπλοϊκή γραμμή Κόρινθος-Πάτρα-Κατάνια -Γένοβα, μέχρι και σήμερα ήταν εμπορευματική ωστόσο μετά από απόφαση του ομίλου GRIMALDI μετατράπηκε και σε επιβατική προκειμένου να καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες των πελατών-επιβατών της και για τις περιοχές της Σικελίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις