Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πιλοτικό πρόγραμμα για τη βελτίωση της σήμανσης στο κέντρο

Πάτρα: Πιλοτικό πρόγραμμα για τη βελτίωσ...

Απο το Δήμο της Πάτρας

Αυτοψία στην οδό  Αγίου Ανδρέου στο κομμάτι  μεταξύ των οδών Πατρέως και Κολοκοτρώνη, για την καταγραφή όλων των δεδομένων και  των προβλημάτων κεντρικής, οριζόντιας και  κάθετης κυκλοφοριακής σήμανσης πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού κ. Χρήστος Λέγκας, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Προγραμματισμού του Δήμου κ. Βασίλη Τσιγάρα  και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Η καταγραφή  των προβλημάτων έγινε στο  πλαίσιο πιλοτικού προγράμματος το οποίο υλοποιεί ο Δήμος για  τη βελτιστοποίηση και απλοποίηση της σήμανσης των οδών της πόλης και την αισθητική της αναβάθμιση.

Η προσπάθεια καταγραφής γίνεται με ίδιες δυνάμεις από τις υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων και η αντικατάσταση της σήμανσης θα γίνει επίσης από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Περισσότερη έμφαση θα δοθεί στην οριζόντια σήμανση καθώς έχει διαπιστωθεί υπερφόρτωση κεντρικών σημείων της πόλης από πινακίδες που προκαλούν σύγχυση, ενώ σε πολλά σημεία υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις. .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις