Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

O νεαρός τραγουδιστής και στιχουργός Stan στην Πάτρα

O νεαρός τραγουδιστής και στιχουργός Sta...

Θα εμφανιστεί αυτήν την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στο κλαμπ Fabric της Ηρώων Πολυτεχνείου

Ένας από τους νέους ποπ τραγουδιστές, ο Stan (Στράτος Αντιπαριώτης) που έγινε ευρύτερα γνωστός χάρη στην επιτυχία του ιδιαίτερου κομματιού «Αν μου φτάναν τα λεφτά» όπου και συνεργάστηκε με τον Nivo (Νίκο Βουρλιώτη), θα έρθει στην Πάτρα αυτήν την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου για μία μοναδική μουσική εμφάνιση στο κλαμπ Fabric πρώην Apotheosis στην Ηρώων Πολυτεχνείου. Ο 24χρονος Stan μεγάλωσε στην Πάρο απ’ όπου και κατάγεται η οικογένεια του ενώ στη διάρκεια των μαθητικών του χρόνων ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με το τραγούδι, το χορό και το θέατρο.

Η πρώτη του επαγγελματική εμφάνιση στον χώρο της εγχώριας μουσικής σκηνής έγινε πριν δύο χρόνια, τον Δεκέμβρη του 2009, όταν έγραψε τους στίχους στο κομμάτι του συγκροτήματος Vegas «Γιατί». Ακολούθησε η συνεργασία του με τον δημοφιλή ράπερ Βο στο τραγούδι «Θα ‘θελα» τον οποίο και συνόδεψε στα φωνητικά ενώ έγραψε και τους στίχους στη χορευτική επιτυχία του άλλου νέου και πολλά υποσχόμενου ποπ τραγουδιστή Νίκου Γκάνου με τίτλο «Last Summer».

Ο μεγάλος χαμός βέβαια με το όνομα του Stan έγινε με το «Αν μου φτάναν τα λεφτά» αν και ξένισε πολλούς τόσο ο ρυθμός όσο και οι στίχοι του τραγουδιού που έλεγαν μεταξύ άλλων «μακάρι να είχα βρει το λόττο να αγάπαγες εμένα πρώτο».

Ένα περίπου χρόνο μετά από αυτό το κομμάτι που ακούστηκε μανιωδώς σε ραδιόφωνα και κλαμπ, ο Stan (Στράτος Αντιπαριώτης) επέστρεψε με ένα ολοκαίνουριο single το «Ταξίδεψε με», ένα καλοκαιρινό κομμάτι με κιθάρες και πολλά beat που έγραψαν ο Claydee Lupa - μουσική και ο ίδιος ο Stan τους στίχους. Το κομμάτι οπτικοποιήθηκε επίσης καθώς γυρίστηκε το σχετικό βίντεο κλιπ στο νησί της Πάρου.

Ο Stan απ’ όσο είδαμε έχει έντονη στιχουργική παρουσία καθώς έχει γράψει τα λόγια και σε άλλες επιτυχίες όπως στο κομμάτι «Call me» όπου συνεργάστηκε και πάλι με τον Claydee Lupa και τους Dimension-X αλλά και στο «Κάνε με να τρελαθώ» μαζί με τον ράπερ Βο ο οποίος και το ερμηνεύει με τη Kristina S.

Ο Stan που φαίνεται ένας μοντέρνος καλλιτέχνης και την ίδια ώρα αρκετά χαμηλών τόνων συνεργάστηκε και με τον Σάκη Ρουβά στο τελευταίο του διπλά πλατινένιο cd με τίτλο «Παράφορα». Ο Stan μαζί με τους Beetkraft έγραψαν το τραγούδι « Το άλλο σου μισό».

Τέλος να σημειώσουμε ότι ο νεαρός ταλαντούχος καλλιτέχνης έχει συνεργαστεί και με τους ΝΕΒΜΑ στο «Μες στο μυαλό μου» ενώ συγκαταλέγεται στο δυναμικό του Family The Label και αυτό τον καιρό μαζί με τον Νίκο Βουρλιώτη “Nivo”και τους συνεργάτες του βρίσκονται στο στούντιο για τις ανάγκες νέων ηχογραφήσεων.

Τ.ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight