Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Tη χτύπησε με το αυτοκίνητο και την εγκατέλειψε, αλλά τον βρήκε η αστυνομία

Πάτρα: Tη χτύπησε με το αυτοκίνητο και τ...

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 35χρονου 'Ελληνα

Εξιχνιάστηκε από Αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, το τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό και εγκατάλειψη, που είχε συμβεί πριν  από 20 περίπου ημέρες στην Πάτρα και σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος ενός Έλληνα, ηλικίας 35 ετών.

Ειδικότερα,  σύμφωνα με την αστυνομία, την 10-10-2011 το πρωί, στη διασταύρωση των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Αστιγγος στη Πάτρα, Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστος άνδρας αφού παραβίασε ρυθμιστική πινακίδα STOP, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε μια ημεδαπή, γυναίκα, ηλικίας 34 ετών.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά η 34χρονη, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου την είχε εγκαταλείψει τον τόπο του ατυχήματος.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε από τους Αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών πρόεκυψε ότι οδηγός του Ι.Χ. Επιβατηγου  αυτοκινήτου που είχε εγκαταλείψει τον τόπο του ατυχήματος ήταν ο 35χρονος.

Ο δράστης δεν συνεληφθη λογω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών.

 

Παράλληλα η αστυνομία  τονίζει ότι, στο πλαίσιο της ευαισθησίας και της υποχρέωσης της Ελληνικής Αστυνομίας για την πάταξη τέτοιων περιστατικών καλούμε όλους τους πολίτες σε περίπτωση τροχαίων ατυχημάτων με εγκατάλειψη να βοηθούν τους συνανθρώπους τους και την Τροχαία στο έργο της.

« Κρατήστε τα στοιχεία ταυτότητας αυτοπτών μαρτύρων, ή οποιαδήποτε στοιχεία μπορείτε (όπως φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά, αριθμό κυκλοφορίας, τύπο και χρώμα οχήματος κ.α,), όσων εγκαταλείπουν τον τόπο του ατυχήματος ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις