Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι δάσκαλοι της Πάτρας αποχαιρετούν τη συνάδελφό τους Δήμητρα Χριστοπούλου

Οι δάσκαλοι της Πάτρας αποχαιρετούν τη σ...

Η εκλιπούσα υπηρετούσε ως δασκάλα στο 65ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών

Τη θλίψη του για τον πρόωρο χαμό της δασκάλας Δήμητρας Χριστοπούλου, εκφράζει με δήλωσή του ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών της Πάτρας Τάσος Σταυρογιαννόπουλος. Όπως τονίζει ο πρόεδρος του Συλλόγου ο χαμός της Δήμητρας Χριστοπούλου της αποτελεί μεγάλη απώλεια για την οικογένειά της, τους φίλους της, καθώς και για την εκπαίδευση.

Έφυγε από τη ζωή η γυναίκα του Θεόδωρου Μπαρή, Δήμητρα Χριστοπούλου

Η δήλωση του κ. Σταυρογιαννόπουλου έχει ως εξής:

«Έφυγε σήμερα πρόωρα από τη ζωή η συνάδελφος εκπαιδευτικός Δήμητρα Χριστοπούλου, βυθίζοντας σε θλίψη την εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας. Ο πρόωρος χαμός της αποτελεί μεγάλη απώλεια για την οικογένειά της, τους φίλους της, καθώς και για την εκπαίδευση.

Το συγκινητικό αντίο του Θεόδωρου Μπαρή στη σύζυγο του Δήμητρα που έφυγε από τη ζωή

Η εκλιπούσα υπηρετούσε ως δασκάλα στο 65ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών. Τίμησε το λειτούργημα του δασκάλου και προσέφερε τα μέγιστα στη δημόσια εκπαίδευση. Σε όλη την εκπαιδευτική της διαδρομή πορεύτηκε με ήθος και αξιοπρέπεια. Ήταν πάντα χαμογελαστή, ευγενική, δημιουργική και βαθιά προσηλωμένη στα εκπαιδευτικά της καθήκοντα. Έδινε απλόχερα αγάπη σε όλους και κυρίως στους μαθητές της.

Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στο σύζυγό της και συνάδελφό μας Θεόδωρο, στην κόρη τους και στους οικείους της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. Καλό ταξίδι αγαπημένη συναδέλφισσα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις