Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Ποιες πολιτιστικές εκδηλώσεις αναβάλλονται σήμερα και αύριο λόγω καιρού - Αλλάζει χώρο το "Γοργόνες και μάγκες"

Πάτρα: Ποιες πολιτιστικές εκδηλώσεις ανα...

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αρκετές είναι οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο στην Πάτρα και αναβάλλονται λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Από το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας έγινε γνωστό, οι προγραμματισμένες για σήμερα Δευτέρα 25/6 και αύριο Τρίτη 26/6 εκδηλώσεις του Χορευτικού Τμήματος στο Ρωμαϊκό Ωδείο, με τίτλο «Στον κύκλο του νερού», αναβάλλονται, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που θα επικρατούν.

Ακόμα από το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας, έγινε γνωστό, πως για τους ίδιους λόγους, αναβάλλεται και η πρώτη ημέρα των παραστάσεων κουκλοθέατρου και παραδοσιακού Καραγκιόζη με τον Μάκη Μουρελάτο, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί  στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018.

Οι νέες ημερομηνίες πραγματοποίησης των εκδηλώσεων θα ανακοινωθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Η προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη 26 Ιουνίου, εκδήλωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με το Δίκτυο Θεραπευτικών Υπηρεσιών ΓΕΦΥΡΑ του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) στην Πάτρα και τον Σύλλογο Οικογένειας της Θεραπευτικής Κοινότητας ΓΕΦΥΡΑ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο Μώλο Αγίου Νικολάου, στο πλαίσιο της οποίας θα δινόταν και συναυλία από τον Χρήστο Θηβαίο, αναβάλλεται, λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Η νέα ημερομηνία πραγματοποίησή της θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Τέλος λόγω των καιρικών φαινομένων, η παράσταση Γοργόνες και Μάγκες, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Τρίτη, στον αύλειο χώρο του Εργοστασίου Τέχνης, μεταφέρεται σε κλειστό χώρο, το κλειστό γυμναστήριο ΕΑΠ Πατρών, (Οδος Φαβιέρου, Αγ. Διονύσιος).

Η μεταφορά επιτρέπει την διεξαγωγή της παράστασης, γιατί σε διαφορετική περίπτωση, θα έπρεπε να ακυρωθεί, μια και δεν υπάρχει καμιά δυνατότητα μεταφοράς, λόγω υποχρεώσεων τόσο του κ. Πλούταρχου, όσο και των υπολοίπων συντελεστών. Θα χρησιμοποιηθούν οι κερκίδες με τα καθισματα του γηπέδου, ενώ θα υπάρουν και καρέκλες στον αγωνιστικό χώρο, μπροστά από τη σκηνή.

Τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί ισχύουν κανονικά για τις καρέκλες που βρίσκονται μπροστα από τη σκηνή.

Λόγω του μεγαλύτερου αριθμού θέσεων, υπάρχει η δυνατότητα προσφοράς ακόμα 500 θέσεων στις κερκίδες με εισιτήριο 17 € το κανονικό και 12€ το μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων Αμεα, νεανικό). Η προπώληση γίνεται από τη Γωνιά του Βιβλίου, το Discover Bookstore και ηλεκτρονικά μέσω της  ticketservices και Public.

Τέλος αναβάλλεται η συναυλία του Κωστή Μαραβέγια που ήταν προγραμματισμένη να γίνει απόψε. Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 07 Σεπτεμβρίου 2018, λόγω των προγνώσεων για ακραία καιρικά φαινόμενα.

Δείτε περισσότερα εδώ.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight