Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ξανά απογευματινά λεωφορεία για Αρόη

Πάτρα: Ξανά απογευματινά λεωφορεία για Αρόη

Σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπολιτιστικού συλλόγου

Με την επαναλειτουργία των σχολείων, μετά τις διακοπές του Πάσχα, θα ξεκινήσουν και πάλι τα απογευματινά δρομολόγια των αστικών λεωφορείων στην Αρόης της Πάτρας. Τη διαβεβαίωση έλαβαν από τους αρμόδιους του αστικού ΚΤΕΛ, εκπρόσωποι του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι το ΚΤΕΛ είχε σταματήσει τα δρομολόγια μετά από επιθέσεις που είχαν δεχθεί τα λεωφορεία από αγνώστους με πορτοκάλια.

Σε ανακοίνωση του πολιτιστικού συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

«Τα γραφεία του αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος και μέλη του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου της Αρόης προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το κόψιμο των απογευματινών δρομολογίων της γραμμής 4 λόγω των επιθέσεων με πορτοκάλια αλλά και πέτρες από ασυνείδητους νεαρούς... Όπως μας είπαν είναι ένα μέτρο πίεσης προκειμένου να ληφθούν μέτρα από τους αρμόδιους φορείς ....

Το ΔΣ από την μεριά του μετέφερε τα παράπονα των κατοίκων της συνοικίας όσον αφορά τον αποκλεισμό τους από την μετακίνηση στο κέντρο. Χαρακτηριστικά τονίστηκε το γεγονός ότι υπάρχουν ηλικιωμένοι που δεν οδηγούν καθώς και μαθητές που μετακινούνται καθημερινά για τα φροντιστήρια τους ....Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του αστικού ΚΤΕΛ μας υποσχέθηκε ότι τα δρομολόγια θα αρχίσουν κανονικά με την έναρξη των μαθημάτων στα σχολεία…»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις