Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βρέθηκε το παιδί που είχε χαθεί σε δάσος στο Σούβαρδο Καλαβρύτων

Βρέθηκε το παιδί που είχε χαθεί σε δάσος...

Παραδόθηκε στους δικούς του

Εντοπίστηκε πριν από λίγο ο 9χρονος που είχε εξαφανιστεί σε δάσος στο Σούβαρδο των Καλαβρύτων. Το παιδί εντόπισαν σε ερημικό δρόμο ένας πολίτης μαζί με πυροσβέστες και είναι πολύ καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος βρισκόταν μαζί με τον πατέρα του και την αδελφή του και κάποια στιγμή, για άγνωστους ακόμα λόγους, χάθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος, αφού περπάτησε για αρκετή ώρα μέσα στην δασώδη περιοχή, κατάφερε να φθάσει στην κοινότητα Σούβαρδο, όπου έγινε αντιληπτός από τους κατοίκους.

 

Νωρίτερα

 

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 9χρονου αγοριού τα ίχνη του οποίου χάθηκαν νωρίτερα σήμερα στο Σούβαρδο. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες το αγόρι μαζί με τον πατέρα του και την αδερφή του μάζευαν μανιτάρια στο Σούβαρδο, αλλά το παιδί χάθηκε.

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Ομάδα της 6ης ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ενεργεί έρευνες μαζί με ομάδες από Πάτρα, Αίγιο, Καλάβρυτα, και δύο εθελοντικές ομάδες. Παρών στις έρευνες και ο Περιφερειακός Διοικητής της ΠΥ Γιάννης Πετρούτσος.

Αναζητήσεις διενεργεί και η αστυνομία.

 

 

Ώρες αγωνίας για ένα αγόρι ηλικίας περίπου 10 ετών σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Όπως πληροφορείται το thebest.gr είχε πάει μαζί με τον πατέρα του να μαζέψουν μανιτάρια στο Σούβαρδο Καλαβρύτων και το παιδί χάθηκε.

Στο σημείο σπεύδουν η 6η ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, ειδική ομάδα 8 ατόμων και οχήματα της πυροσβεστικής από Αίγιο και Καλάβρυτα.

Στο σημείο σπεύδει και ο Περιφερειακός Διοικητής της ΠΥ στη Δυτική Ελλάδα Γιάννης Πετρούτσος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις