Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε ναούς, καταστήματα και σπίτια σε Δυτική Αχαΐα και Ηλεία δρα η σπείρα του κάμπου - Κοντά στα ίχνη της η ΕΛ.ΑΣ

Σε  ναούς, καταστήματα και σπίτια σε Δυτ...

Σε εξέλιξη η έρευνα

Σε ναούς αλλά και σπίτια στη Δυτικη Αχαΐα και την Ηλεία έχουν δράσει τα άτομα που αναζητά η αστυνομία και η οποία εκτιμά ότι πρόκειται για σπείρα ρομά. Οι περισσότερες κλοπές μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί στην Ηλεία, πληροφορείται το thebest.gr

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές που επικαλείται το patrisnews.com τα ξημερώματα του Σαββάτου, αστυνομικοί της Ηλείας εντόπισαν το αυτοκίνητο με τους πέντε επιβαίνοντες (προφανώς ρομά) που κινείτο στην ΕΟ Πατρών Πύργου και δεν σταμάτησε σε έλεγχο αστυνομικών για να ξεκινήσει στη συνέχεια καταδίωξη στο ύψος της Κάτω Αχαΐας, κατά την οποία ρομά άνοιξε από το καταδιωκόμενο αυτοκίνητο πυρ κατά των αστυνομικών. Οι αστυνομικοί της Ηλείας έχουν στα χέρια τους αρκετά στοιχεία για την εξάρθρωση της συμμορίας.

Όπως έχει γράψει το thebest.gr από την καταδίωξη και τους πυροβολισμούς δεν τραυματίστηκε κάποιος αστυνομικός , ενώ η καταδίωξη και οι πυροβολισμοί δεν φαίνεται ότι στάθηκαν αρκετά για να ματαιώσουν τα σχέδιά τους οι δράστες. Λίγο αργότερα πήγαν στο Μαζαράκι Αχαϊας όπου διέρρηξαν δύο μίνι μάρκετ αρπάζοντας από το πρώτο διάφορα προϊόντα. Δεν πρόλαβαν  να ολοκληρώσουν την πράξη τους στο δεύτερο κατάστημα αφού έγιναν αντιληπτοί από κάτοικο του χωριού που έβαλε τις φωνές και τους ανάγκασε να φύγουν  με το κόκκινο αυτοκίνητο.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις