Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Υψηλές πληρότητες στα ξενοδοχεία για το Πατρινό Καρναβάλι - Δύο διανυκτερεύσεις για τους περισσότερους - ΒΙΝΤΕΟ

Υψηλές πληρότητες στα ξενοδοχεία για το ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ακούστε τι δήλωσε ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Πάτρας

Σε καλό επίπεδο βρίσκεται και φέτος η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής, εν όψει του καρναβαλικού διημέρου. Η πλειονότητα των κρατήσεων αφορά σε ηλικίες από 18 εώς 40 ετών, ενώ και φέτος οι τιμές συγκρατήθηκαν στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.

Παρά τη μεγάλη οικονομική δυσκολία η Πάτρα και φέτος θα έχει επισκέπτες για τη μεγάλη γιορτή του Πατρινού Καρναβαλιού. Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης η πληρότητα των ξενοδοχείων του κέντρου έφτανε κατά μέσο όρο στο 80 με 85%. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων περιφέρειας Πάτρας Ηλίας Μεντζελόπουλος, διευκρίνισε οτι η συντριπτική πλειοψηφία των κρατήσεων αφορά στο Σαββατοκύριακο και όχι από το βράδυ της Παρασκευής, όπως συνηθιζόταν στην προ κρίσης εποχή.

Όσον αφορά στα περιφερειακά ξενοδοχεία από Ρίο έως Καμίνια, οι κρατήσεις είναι επίσης σε ικανοποιητικά επίπεδα  και κυμαίνονται στο 70 με 75%.

Αρκετοί θα είναι και φέτος αυτοί που θα φιλοξενηθούν σε σπίτια συγγενών ή φίλων. Οι τιμές των ξενοδοχείων τα τελευταία τρία χρόνια έχουν μειωθεί κι έκτοτε παραμένουν σταθερές. Το κόστος ενός δίκλινου δωματίου με πρωινό ξεκινά από τα 65 - 70 ευρώ και φτάνει μέχρι τα 150.

Εξάλλου με έκτακτα δρομολόγια κυρίως από την Αθήνα προς την Πάτρα αναμένεται να εξυπηρετήσει το επιβατικό κοινό τις επόμενες ημέρες το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019