Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βάδην: Έτοιμοι οι αθλητές και αθλήτριες της Ολυμπιάδας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα

Βάδην: Έτοιμοι οι αθλητές και αθλήτριες ...

Θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 50χλμ. βάδην και η χειμερινή ημερίδα βάδην, θα γίνουν την ερχόμενη Κυριακή στο Σχινιά. Η απόσταση των 50χλμ. βάδην Γυναικών εντάσσεται για πρώτη φορά στη διοργάνωση και τραβά το ενδιαφέρον νέων αθλητριών, που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους σε αυτήν.

Έξι αθλήτριες έχουν δηλώσει να συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ανάμεσα σε αυτές η Νάνση Βαΐτση (ΓΑΣ Ιλισσός) και η Ευσταθία Κουρκουτσάκη (ΓΑΣ Ιλισσός), δηλωμένη είναι ακόμη η έμπειρη Αγγελική Μακρή (Ολυμπιάδα Πατρών), ενώ εκτός συναγωνισμού θα πάρει θέση εκκίνησης η Ιβάνα Ρένιτς από την Κροατία.

Ο αγώνας είναι αξιολογημένος και οι μετέχοντες και μετέχουσες στα 50χλμ. μπορούν να διεκδικήσουν όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.Το πανελλήνιο ρεκόρ στα 50χλμ. βάδην Γυναικών είναι 4 ώρες 28.13 και ανήκει στην Ευαγγελία Ξυνού από τις 17 Νοεμβρίου του 2004.

Στους Άνδρες θα αγωνιστεί ο περσινός νικητής, Γιάννης Βαΐτσης (ΓΑΣ Ιλισσός), ο Κώστας Ντεντόπουλος (Ολυμπιάδα Πατρών), που έχει την καλύτερη επίδοση με 4 ώρες 09.33 από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2016, αλλά και ο Κώστας Σταμέλος (Φίλιππος Βέροιας). Επίσης στον αγώνα θα συμμετάσχει και ο αθλητής της Ολυμπιάδας Δημήτρης Τσορδιάς.

Παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 50χμλ. θα γίνει και ημερίδα για όλες τις κατηγορίες. Ανάμεσα στους αθλητές που δήλωσαν συμμετοχή και ξεχωρίζουν, είναι ο Ζαχαρίας Τσαμουδάκης (Φωκιανός Καρδ.) στα 20χλμ. Ανδρών η Δήμητρα Μπόχωρη (Φίλιππος Βέροιας) στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών.

Για την Ολυμπιάδα θα αγωνιοσθεί και η Νικολίτσα Ανδρεοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλεϊ: Ο Νικόλας Χριστόπουλος για προπόνηση στην Εθνική παμπαίδων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports