Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον Νίκο Τεμπονέρα – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο κέντρο της Πάτρας - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον Νίκο...

Αποδοκιμασίες για ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

19.32: Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πορεία τιμής και μνήμης για τον καθηγητή Νίκο Τεμπονέρα, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από 27 χρόνια δολοφονήθηκε έξω από το σχολικό συγκρότημα Βουδ στην Πάτρα. Αμέσως μετά την εκδήλωση που έγινε έξω από το σχολείο, ο κύριος όγκος των συγκεντρωμένων προχώρησε σε πορεία, μέσω της Βύρωνος, Ψηλαλώνια, Γούναρη, Κορίνθου με κατάληξη το πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου.

Αυτή την ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

19.10: Στην Κορίνθου βρίσκεται αυτή την ώρα η πορεία τιμής και μνήμης για τον καθηγητή Νίκο Τεμπονέρα. Διακριτική είναι η παρουσία της Αστυνομίας.

18.58: Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συγκέντρωση τιμής και μνήμης για τον καθηγητή Νίκο Τεμπονέρα, έξω από το σχολικό συγκρότημα όπου έχασε τη ζωή του. Εκατοντάδες Πατρινοί βρέθηκαν στο σημείο για να τιμήσουν τη θυσία του καθηγητή, ενώ υπήρξαν ομιλίες και καταθέσεις στεφάνων από την οικογένεια του Νίκου Τεμπονέρα και από εκπροσώπους συλλόγων, φορέων και κομμάτων.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μερίδα συγκεντρωμένων αποδοκίμασε τις αντιπροσωπείες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ που κατέθεσαν στεφάνι, οι οποίες όμως καλύφθηκαν από τα χειροκροτήματα των υπολοίπων.

Αυτή την ώρα, όπως μεταδίδει ο δημοσιογράφος του thebest.gr Θάνος Χριστακόπουλος, περίπου 300 άτομα κάνουν πορεία και αυτή την ώρα κατέρχονται την οδό Γούναρη.

18.15: Ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα η εκδήλωση τιμής και μνήμης του καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα, καθώς σήμερα συμπληρώνονται 27 χρόνια από τη δολοφονία του στην πόρτα του σχολικού συγκροτήματος Βουδ, που σήμερα φέρει το όνομα του. Πλήθος κόσμου έχει και φέτος συγκεντρωθεί κοντά στο μνημείο έξω από το σχολείο για να τιμήσει τη θυσία του καθηγητή, με ομιλίες και καταθέσεις στεφάνων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις