Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μαρία Πετάση: "Το κλίμα στη ΝΕΠ είναι εξαιρετικό"

Μαρία Πετάση: "Το κλίμα στη ΝΕΠ είν...

Δηλώσεις για την πρεμιέρα έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της γυναικείας ομάδας

Έτοιμη για την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής πόλο των γυναικών είναι η ΝΕΠ, με το συγκρότημα του Δημήτρη Μπιτσάκου να αγωνίζεται το Σάββατο (16.30) εκτός έδρας με αντίπαλο τον Νηρέα Χαλανδρίου. Δηλώσεις για την πρεμιέρα έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΝΕΠ, η Μαρία Πετάση.

«Πιστεύω πως έχουμε πολλές δυνατότητες σαν ομάδα και κάθε μέρα που περνάει θα βρισκόμαστε όλο και περισσότερο μεταξύ μας μέσα στην πισίνα», τόνισε η 18χρονη περιφερειακός και πρόσθεσε:

«Στο τουρνουά του ΣΕΔΥ είδαμε όλους τους τομείς του παιχνιδιού στους οποίους χρειαζόμαστε βελτίωση και θεωρώ ότι με την σκληρή δουλειά θα πάμε πολύ καλύτερα στην συνέχεια. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και γιατί όχι, να πάρουμε μια θέση μέσα στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας». Σε ό,τι αφορά τον Νηρέα Χαλανδρίου, αλλά και τις άλλες ομάδες της Α1, η Πετάση δήλωσε τα εξής:

«Σίγουρα και ο Νηρέας και οι άλλες ομάδες της κατηγορίας είναι δύσκολοι αντίπαλοι, όμως μπορουμε να τα καταφέρουμε αν έχουμε υπομονή και ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεργάζομαι φέτος μαζί του. Γενικά το κλίμα στη ΝΕΠ είναι εξαιρετικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Η ΝΕΠ ανακοίνωσε την Μαρία Πετάση

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports