Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επέστρεψε στο εργοστάσιo πλαστικών ο Λεμπιδάκης - "Η αστυνομία πέτυχε ένα θαύμα - Αυτοί οι μήνες ήταν εφιαλτικοί" - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Επέστρεψε στο εργοστάσιo πλαστικών ο Λεμ...

Πρώτη μέρα στη δουλειά

Σε κανονικούς ρυθμούς προσπαθεί να επιστρέψει ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης μετά την απελευθέρωσή του από τους απαγωγείς, αφού προηγήθηκε επιτυχής επέμβαση της αστυνομίας. Σήμερα εμφανίστηκε στην επιχείρησή του, στο εργοστάσιο πλαστικών, χαμογελαστός και εμφανώς αδυνατισμένος και απευθύνθηκε με ζεστά λόγια στους εργαζόμενους, ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην αστυνομία για τη σωτηρία του. Μάλιστα είπε ότι η ΕΛ.ΑΣ πέτυχε ένα θαύμα.

"Είμαι απόλυτα καλά αισθάνομαι πολύ όμορφα είμαι υγιής ψυχικά και σωματικά. Το μόνο πράγμα που ήθελα ήταν να έρθω εδώ και να βρεθώ με τους συνεργάτες μου"  ήταν τα πρώτα λόγια του Μιχάλη Λεμπιδάκη μόλις μπήκε στο χώρο του εργοστασίου και αντίκρισε τους συνεργάτες του.

Είχε μια καλή κουβέντα να πει για όλους και όταν ρωτήθηκε πόσο δύσκολοι ήταν αυτοί οι μήνες είπε πως ήταν εφιαλτικοί ειδικά για το μυαλό! Ρωτήθηκε και για την αστυνομία και τόνισε πως εκείνος που ξέρει και έζησε από μέσα την εικόνα της αστυνομικής επιχείρησης ξέρει με πόσο επαγγελματικό τρόπο και ευσυνειδησία έδρασαν οι αστυνομικοί και τους ευχαρίστησε για αυτό.

Ο ίδιος αναφορικά με την συνδρομή της αστυνομίας ανέφερε "Εγώ που ξέρω εκ των έσω είναι ένα θαύμα αυτό που πέτυχαν και τους ευχαριστώ πολύ" ενώ αναφορικά με τους 6 μήνες που παρέμεινε σε ομηρεία ανέφερε "Ήταν βασανιστικοί κυρίως για το μυαλό".

Παράλληλα ένοιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει και τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν μαζί του στο εργοστάσιο και ζήτησε από τους υπαλλήλους να τους κεράσουν φυσικό χυμό και να πάρουν κι εκείνη μέρος στη μικρή γιορτή υποδοχής που του είχαν ετοιμάσει οι εργαζόμενοι !

Με πληροφορίες από cretalive.gr και neakriti.gr

Δείτε και νέες φωτογραφίες από το cretalive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις