Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Έξω φρενών είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν για την τιμωρία του Ρονάλντο

Έξω φρενών είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν για τ...

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον πρώτο αγώνα του Σούπερ Καπ

Έξω φρενών είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν για την τιμωρία των πέντε αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον πρώτο αγώνα του Σούπερ Καπ κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Από την πρώτη στιγμή ο Ζιντάν διαμαρτυρήθηκε έντονα πως η κάρτα ήταν υπερβολική και, απ' ό,τι φάνηκε, μάλλον είχε δίκιο, καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση του Κριστιάνο να κερδίσει πέναλτι.

Όμως, στη συνέχεια ο Πορτογάλος απώθησε τον διαιτητή, επειδή του έδειξε την κάρτα, και αυτό ακριβώς είναι που αύξησε την τιμωρία από μια αγωνιστική σε πέντε. Και είναι επίσης ο λόγος που, ακόμη κι αν η Ρεάλ καταφέρει με την έφεση να «ακυρωθεί» η δεύτερη κίτρινη, η απώθηση του διαιτητή θα διατηρήσει την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών.

«Έχω ενοχληθεί πολύ με αυτό που έγινε. Όλοι μας έχουμε ενοχληθεί» δήλωσε με έμφαση ο προπονητής της «βασίλισσας» και πρόσθεσε: «Είναι πολύ άσχημο για εμάς που δεν θα έχουμε τον Κριστιάνο στα επόμενα ματς. Βλέποντας τι ακριβώς έγινε σε εκείνη τη φάση, σίγουρα είναι υπερβολική η τιμωρία που του επιβλήθηκε».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέντε αγωνιστικές στον Κριστιάνο Ρονάλντο


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports