Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

EAΠ: "Με σταθερά βήματα στην κορυφή"

EAΠ: "Με σταθερά βήματα στην κορυφή"

Έγινε ο απολογισμός της φετινής χρονιάς

Συνέντευξη τύπου στην οποία έκανε τον απολογισμό της φετινής χρονιάς για την παρουσία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της Ε.Α.Π. στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, έδωσε το μεσημέρι του Σάββατου, η διοίκηση της Πατρινής ομάδας.

Πρώτος πήρε το λόγο ο έφορος της ομάδας βόλεϊ της Ε.Α.Π., Θεόδωρος Κανελλόπουλος, είπε: «Ο αρχικός στόχος της ομάδα ήταν η άνοδος στο προ-λιγκ. Η πορεία μας ήταν δύσκολη, φέτος αγωνιστήκαμε στον Βόρειο όμιλο που είχε επίπονα ταξίδια και αγωνιστήκαμε απέναντι σε έμπειρες ομάδες όπως ο Άρης, η Νίκη Αιγινίου, η Ολυμπιάδα, η Ελπίδα Αμπελοκήπων, ο Απόλλων και ο Άθλος Ορεστιάδας.

Παρολ’ αυτά καταφέραμε να τερματίσουμε στην 3η θέση που ήταν μεγάλη κατάκτηση αν και ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα. Ο στόχος μας είναι συγκεκριμένος, βήμα βήμα μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή. Δεν θα βρεθούμε στην κορυφή με βάση τα λάθη του παρελθόντος, θα βρεθούμε με τα δικά μας παιδιά, με Πατρινόπουλα που έχουν σκοπό να διακριθούν. Επειδή λένε ότι θα ρωτηθούμε για την παρουσία μας στη πρι λιγκ, εμείς είμαστε θετικοί και ήδη σχεδιάζουμε για να βρεθούν οι πόροι για να στηρίξουν την ομάδα και τη νέα περίοδο.

Έχουμε κάνει κάποιες προτάσεις στην ομοσπονδία για τη νέα περιόδου αλλά αν δεν ευοδωθούν, τότε υπάρχει σκέψη να ιδρύσουμε θυγατρική ομάδα ώστε να παίξουν όλοι οι παίκτες οι οποίοι λόγω ηλικίας δεν μπορούν να αγωνιστούν.

Να μην ξεχνάμε και το κοινωνικό ρόλο της Ε.Α.Π., σε κάθε εντός έδρας παιχνίδια είχαμε ποια φιλανθρωπική δράση, σε συνεργασία με αρκετούς συλλόγους. Στόχος μας είναι να δώσουμε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για φιλανθρωπικό σκοπό ώστε να βοηθήσουμε ιδρύματα της πόλης. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ τους χορηγούς μας που μας στήριξαν όλη τη χρονιά».

Ακολούθως μίλησε ο γενικός γραμματέας, Θέμης Πατρινός ο οποίος είπε: «Συγχαρητήριά στους παίκτες για την επιτυχία τους. Ξέραμε ότι η χρονιά θα ήταν πολύ δύσκολη, με  το κόστος να είναι υψηλό αλλά βρήκαμε τους πόρους και ανταποκριθήκαμε. Εκτιμώ ότι τα επόμενα χρόνια η ομάδα θα βρεθεί στην Α1 Εθνική».

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ, ΠΑΡΑ ΑΛΜΑ»

Στη συνέχεια, πήρε το λόγο ο προπονητής της ΕΑΠ, Άρης Αγγελόπουλος ο οποίος είπε: Σε κάθε ομάδα, υπάρχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Το παρελθόν δεν πρέπει να το διαγράψουμε και για το μέλλον να κοιτάς ψηλά. Σε ότι αφορά το παρόν, ο στόχος που είχαμε θέσει είναι να υπάρξει ατομική βελτίωση σε κάθε παίκτη για να έρθει και η ομαδική βελτίωση. Επειδή η ομάδα απαρτίζεται από νεαρούς παίκτες η οποία τα 2/3 είναι φοιτητές και αυτό είχε διάφορα προβλήματα.

Αυτά τα 2 χρόνια έχουμε κάνει βήματα και είναι καλύτερα να κάνεις βήματα πάρα άλματα και πιστεύω ότι η ομάδα σύντομα θα είναι στην Α1 Εθνική.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την διοίκηση  για την προσπάθεια της, τους παίκτες μου και τον Γιώργο (σ.σ. Μαυρομάτη) για την βοήθεια τους. Υλοποιήσαμε το στόχο της ανόδου στη προ-λιγκ και νομίζω πως είναι καλύτερη η κατηγορία αφού ταιριάζει στην Ε.Α.Π.

Ο βοηθός προπονητή της ΕΑΠ, Γιώργος Μαυρομάτης, σχολίασε: «Νομίζω πως είναι ο θετικός απολογισμός για την ομάδα. Υπήρξε αγωνιστική περίοδο και αυτό φάνηκε από την 3η θέση στον όμιλο. Το κλίμα που βρήκα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και πιστεύω πως θα πάμε καλά».

Από τους παίκτες μίλησε ο αρχηγός της εφηβικής ομάδας που ρίχνεται στη μάχη του Πανελληνίου πρωταθλήματος, Μίλτος Τσαρκάτογλου ο οποίος τόνισε: «Ο στόχος που είχαμε θέσει εξ αρχής ήταν η  άνοδος στη προ-λιγκ και επετεύχθη. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την διοίκηση και τους προπονητές για την δική τους βοήθεια».

Τέλος έκλεισε τη συνέντευξη τύπου ο έφορος της Ε.Α.Π., Τάκης Αντωνόπουλος ο οποίος υπογράμμισε: Επειδή ακούγονται διάφορα, αυτό που θέλω να πω είναι δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να σταματήσουμε την πορεία της Ε.Α.Π. στην κορυφή. Όλα είναι δρομολογημένα και η Ε.Α.Π. θα επιστρέψει στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ. Και θέλω να κάνω ένα σχόλιο και για τον Άρη Αγγελόπουλο, Μπορεί το σώμα του Άρη να έλειπε τα προηγούμενα χρόνια όμως η ψυχή του ήταν πάντα εδώ. Τέλος θέλω να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας οι οποίοι σε δύσκολες εποχές μας έχουν βοηθήσει. Μιλάμε για την εταιρεία ΙΟΝΙΑΝ shipping & travel agencies, την εταιρεία χρωμάτων ΜΑΧΡΩ, την εταιρία Μπακαλάρος, την εταιρία ergon barlos, την εταιρεία πλακιδίων ΡΕΛΛΟΣ, το φροντιστήριο ΘΕΜΕΛΙΟ, το ζαχαροπλαστείο Γλυκοτεχνίες, την ψησταριά Πλατεία, την εταιρεία ascounis, το εστιατόριο Φασόλοι, την εταιρεία axiven,  το café Ελληνικον, την εταιρεία Porselana ALFA CASA, το κατάστημα ηλεκτρονικών εξαρτημάτων Σ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, το κατάστημα Αutoλυση, την εταιρεία ΣΤΑΙΚΟΣ ΕΤΕΚΑ, την εταιρεία VAST και την εμπορική εταιρεία ΚΑΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλεϊ: Ανοίγει η αυλαία του εφηβικού πρωταθλήματος - Η ΕΑΠ παίζει με τον Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports