Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Την αναβολή του αγώνα Απόλλων-Ολυμπιακός, ζητά ο Εμπορικός-Φοβάται επεισόδια

Πάτρα:Την αναβολή του αγώνα Απόλλων-Ολυμ...

Η επιστολή στον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού

Με επιστολή του ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών προς τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη,  ζητά την αναβολή του αγώνα μπάσκετ της 26ης/2/2017, ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,  για την αποφυγή επεισοδίων στην πόλη.Ακολουθεί η επιστολή:

«Κύριε Υφυπουργέ,

Όπως είναι γνωστό, την Κυριακή 26/2/2017 έχει προγραμματισθεί ο αγώνας ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Την ίδια ημέρα όμως πραγματοποιείται η μεγάλη παρέλαση του πατρινού καρναβαλιού.

Επειδή υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να σημειωθούν επεισόδια, όπως  προ ετών είχε ξανά συμβεί στην πόλη, με αποτέλεσμα η πόλη για αρκετή ώρα να βρίσκεται στο έλεος του πετροπόλεμου και άλλων εκτρόπων με σοβαρούς τραυματισμούς, καταστροφές βιτρινών των καταστημάτων κ.ά, σας παρακαλούμε όπως αναβληθεί ο αγώνας για τη Δευτέρα 27/2/2017. Στην πόλη υπάρχουν οργανωμένοι σύνδεσμοι φιλάθλων από αντίπαλες ομάδες με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Επιπλέον, λόγω της παρέλασης, οι φίλαθλοι δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα ενώ η Αστυνομική δύναμη την ώρα εκείνη θα έχει εστιάσει την προσοχή της στην ομαλή διεξαγωγή της παρέλασης του πατρινού καρναβαλιού.»

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις