Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Καλή αρχή για τους μικρούς του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών

Καλή αρχή για τους μικρούς του Ποδηλατικ...

Ανοιξε η αγωνιστική περίοδος

 

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου άνοιξε η αυλαία της αγωνιστικής περιόδου 2017 και για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών.Στην Καλαμάτα ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. διοργάνωσε αγώνες δρόμου για τις μικρές κατηγορίες στην πίστα καρτ. Γενικά η συμμετοχή ήταν πολύ καλή και ξεπέρασε τους 60 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Πελοπόννησο και από σωματεία της Αθήνας.

Ο Π.Ο. Πάτρας συμμετείχε με 14 αθλητές και αθλήτριες με την συνοδεία και γονιών. Έγιναν δύο αγωνίσματα, πρώτα της Ατομικής Χρονομέτρησης και στη συνέχεια της αντοχής.

Η ΚΑΡΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ στην κατηγορία Πανκορασίδων, και ο ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ  στην κατηγορία ΜΙΝΙ μικρά έκαναν το απόλυτο αφού κατάφεραν να κερδίσουν  και τους δύο αγώνες.

Πανκορασίδων : Η ΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΑ πήρε την  4η θέση στην Ατομ. Χρονομέτρηση και την 6η θέση στην Αντοχή.

Παμπαίδων  : Ο ΜΠΟΥΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣ στην Ατομ. Χρονομέτρηση πήρε την 3η θέση και στην Αντοχή την 4η θέση. Ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ την 4η και 5η θέση αντίστοιχα. Ο ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ την 8η και 6η θέση. Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ πήρε την 7η και είχε λάστιχο  (αντοχής). Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ και ο ΠΕΦΑΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ τερμάτισαν και στους δύο αγώνες.

Μινι μεγάλα κορίτσια : Η ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ πήρε την 3η θέση και την 5η θέση αντίστοιχα

Μίνι μεγάλα αγόρια :  Ο ΠΟΛΥΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛ. στην Ατομ. Χρονομέτρηση πήρε την 1η Θέση και στο Αντοχής την 3η θέση. Ο ΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ την 4η και 7η αντίστοιχα. Οι ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ και ΚΟΡΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ τερμάτισαν και στους δύο αγώνες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports