Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Θανάσης Σκουρτόπουλος: «Έχουμε μεγάλο ματς μπροστά μας»

Θανάσης Σκουρτόπουλος: «Έχουμε μεγάλο μα...

Ο τεχνικός του Απόλλωνα για το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Αλλαγές, προσώπων και πραγμάτων στην ομάδα, προανήγγειλε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά την ήττα του Απόλλωνα Πατρών από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο προπονητής του Απόλλωνα δεν θέλησε να σταθεί πολύ στην ήττα από την ΑΕΚ τονίζοντας πως η ομάδα του βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα ανέφερε σ το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την πολύ καλή εμφάνιση και νίκη παρά τα προβλήματα που είχε. Ερχόταν από μεγάλη νίκη και φαίνεται ότι έχει πάρει αυτοπεποίθηση. Εμείς είμαστε σε μια περίοδο αλλαγών.

Προσπαθούμε να βελτιωθούμε στο κομμάτι της ενέργειας. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο όπου μπήκαμε χαλαροί στο αμερικανικό κομμάτι. Είναι δύσκολο μετά να το γυρίσουμε σε αυτό το γήπεδο.

Έχουμε μεγάλο ματς τώρα μπροστά μας. Πρέπει να κάνουμε καλή αρχή στον δεύτερο γύρο. Να πάρουμε κάποια αποτελέσματα για να μην έχουμε μεγάλη πίεση».

Δεν με αιφνιδιάζει το αποτέλεσμα των Τρικάλων. Ο Άρης αυτή την στιγμή έχει πολλά προβλήματα και το δείχνει αυτό. Μια ομάδα που κυνηγάνε τη σωτηρία, είναι πολύ λογικό να κυνηγήσει αυτό το ματς.

Οι ισορροπίες στο πρωτάθλημα είναι πολύ μικρές. Πιστεύω θα δούμε και άλλες νίκες, σαν αυτή σήμερα των Τρικάλων.

Σαρωτικές δεν μπορούμε να κάνουμε. Δύο επιτρέπονται. Μπάβτσιτς και Διαμαντάκος είναι εκτός με ίωση καιι θλάση. Οι ξένοι πρέπει να είναι ενεργοί. Φέρνουμε τον Μάικλ Στόκτον, τον γιο του Τζον Στόκτον.

Ένας καλός πόιντ γκαρντ. Έπαιζε στην Άβτοντορ φέτος. Πιστεύω θα έχουμε σύντομα και έναν ψηλό μαζί μας, που δεν μπορώ να σας πω το όνομα. Χρειαζόμαστε ενέργεια και να αποσυμπιέσουμε και τον Καλινόσκι, που έχει δεχθεί μεγάλη πίεση».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Ο Aπόλλωνας Carna γνώρισε αναμενόμενη ήττα από την ΑΕΚ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports