Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η μισή Πάτρα βυθίστηκε στο σκοτάδι- Τέσσερις κλήσεις στην Πυροσβεστική για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ

Η μισή Πάτρα βυθίστηκε στο σκοτάδι-  Τέσ...

Οφειλόταν σε διόρθωση της τάσης του Δικτύου

Για τουλάχιστον πέντε λεπτά βυθίστηκε στο σκοτάδι ένα μεγάλο τμήμα της Πάτρας. Η στιγμιαία διακοπή ξάφνιασε και προξένησε αναστάτωση στον κόσμο ενώ δεν έλειψαν και τα περιστατικά εγκλωβισμού σε ασανσέρ.

Όπως μας ενημέρωσαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, κλήθηκαν σε τουλάχιστον 4 περιπτώσεις προς τον κόμβο Κουρτέση, στην Πάτρα για να απεγκλωβίσουν άτομα που λόγω της διακοπής του ρεύματος, ακινητοποιήθηκαν μέσα σε ανελκυστήρες.

Το thebest.gr επικοινώνησε με το τμήμα βλαβών της ΔΕΗ και η εξήγηση που μας έδωσαν για την εκτεταμένη αυτή διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος που σημειώθηκε γύρω στις 17.45 το απόγευμα, απόψε Παρασκευή 2/12/2016, ήταν ότι οφειλόταν σε διόρθωση της τάσης του Δικτύου ηλεκτροδότησης που είχε ως συνέπεια να διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σχεδόν στη μισή Πάτρα από το τμήμα της Γούναρη και Πατρέως έως πέρα κοντά στην Αγυιά.

Όπως μας είπαν από το τμήμα βλαβών της ΔΕΗ, το πρόβλημα αποκαταστάθηκε για την ώρα, ωστόσο δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο κάποιας ακόμη πιθανής ολιγόλεπτης διακοπής, έως ότου η βλάβη αποκατασταθεί πλήρως.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις