Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πίνγκ-πονγκ: Τρεις προκρίσεις για του Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών στα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Πίνγκ-πονγκ: Τρεις προκρίσεις για του Φο...

Φιλιππακόπουλος, Ηλιοπούλου και Λιβιεράτου πήραν τις προκρίσεις

Για μια ακόμα φορά η Φοίνικες απέδειξαν ότι είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες της περιοχής μας. Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ κατέκτησε τη 1 από τις 3 προκρίσεις της κατηγορίας ανδρών , ενώ η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ και η ΑΘΗΝΑ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ , αν και κορασίδες, πήραν τις δυο προκρίσεις των γυναικών.

Το σημαντικότερο που δείχνει και το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας είναι ότι 6 ( ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΔΡΙΑΝΟΣ, ΘΕΜΗΣ ΑΔΡΙΑΝΟΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΟΚΑΝΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ) από τους 8 αθλητές των Φοινίκων ήρθαν πρώτοι στους προκριματικούς ομίλους και διεκδίκησαν στους αγώνες νοκ άουτ τη πρόκριση.

Στη συνάντηση που έδινε τη πρόκριση ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, σε ένα αγώνα διαφήμιση του αθλήματος, κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 και να κερδίσει με 3-2 τον ΝΙΚΟ ΚΟΡΔΑΛΗ ( ΕΑ ΒΟΧΑΣ).

Πολύ καλές εμφανίσεις από τους ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και ΘΕΜΗ ΑΔΡΙΑΝΟ που έχασαν στις λεπτομέρειες τη πρόκριση, το ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ που στον όμιλο κέρδισε τον έμπειρο ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟ και τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ που νίκησε στο νοκ άουτ τον ΑΓΓΕΛΟ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ αλλα και για τους ΚΩΣΤΑ ΠΛΕΣΣΑ και ΑΛΕΞΗ ΚΩΣΤΑΚΙΩΤΗ που έχασαν οριακά τη πρώτη θέση των ομίλων τους

Στη κατηγορία γυναικών οι αθλήτριες των Φοινίκων κατέκτησαν τη πρώτη θέση στους 4 από τους 5 ομίλους. Στα νοκ άουτ η ΑΘΗΝΑ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ απέκλεισε τη συναθλήτρια της ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΥΒΑ και τη πρόκριση επήραν η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ που κέρδισε 3-0 την ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ( ΑΟ ΙΦΙΤΟΣ) και η ΑΘΗΝΑ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ που κέρδισε και αυτή τη συναθλήτρια της ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΥΤΑΚΙΔΟΥ με το ίδιο σκορ.

Στα παραλείπομενα των αγώνων ήταν το fair play του αθλητή της ΕΑ ΒΟΧΑΣ ΚΩΣΤΑ ΚΟΡΔΑΛΗ σε κρίσιμο σημείο, που του εξασφάλιζε τη νίκη, άλλαξε την απόφαση του διαιτητή ζητώντας του να δώσει τον πόντο στον Π. ΑΔΡΙΑΝΟ γιατί είχε γίνει sorry. Για την ιστορία ο Αδριανός ισοφάρισε και στη συνέχεια κέρδισε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρωτιά για την Αθηνά Λιβιεράτου των Φοινίκων Γλυφάδας Πατρών στις κορασίδες, στο πινγκ πονγκ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports