Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πινγκ Πονγκ: Ήττα για την Εθνική ανδρών από την Αγγλία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού

Πινγκ Πονγκ: Ήττα για την Εθνική ανδρών ...

Η Εθνική μας ομάδα κάμφθηκε 3-2 στο Στόουκ από τη "χάλκινη" πρωταθλήτρια κόσμου

Πιο μακριά από την πρώτη θέση του έβδομου ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πινγκ πονγκ βρέθηκε η Εθνική ομάδα. Γνώρισε την ήττα από την Αγγλία με 2-3 σετ στη βρετανική χώρα.

Τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά. Η Εθνική μας ομάδα των ανδρών κάμφθηκε 3-2 στο Στόουκ το βράδυ της Τρίτης από τη σημερινή «χάλκινη» πρωταθλήτρια κόσμου Αγγλία, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2017, όμως όχι απλά άγγιξε τη νίκη, αλλά μπορούσε κάλλιστα να επιβληθεί με 3-0! Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, με βάση το τελικό αποτέλεσμα, είναι πέρα για πέρα αληθινό!

Το συγκρότημα του Κώστα Βατσακλή απέκτησε πλεονέκτημα με 2-0 χάρη σε σπουδαίες νίκες του Κώστα Παπαγεωργίου και του Παναγιώτη Γκιώνη, ενώ στο τρίτο στη σειρά παιχνίδι ο νεαρός Γιάννης Σγουρόπουλος προηγήθηκε 2-0 σετ κι αργότερα είχε δύο ματς πόιντς με 10-8.

Δέχτηκε την ανατροπή και η εικόνα άλλαξε για να έρθει εν τέλει η ήττα στις λεπτομέρειες ύστερα από ματς-θρίλερ, που κράτησε 3 ώρες και 45 λεπτά και χάρισε θέαμα και συγκινήσεις!

Η αναμέτρηση ήταν για τη 2η αγωνιστική του 7ου γκρουπ στη Championships Division των προκριματικών κι έγινε στο Manor Sports Complex City Road μπροστά σε περίπου 700 φιλάθλους.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, έβγαλε πάθος και ποιότητα κι αυτό δεν αλλάζει! Έκανε τέλειο ξεκίνημα, συνέχισε το ίδιο δυνατά κι ευτύχησε να δει αποδοτικό και τον 16χρονο Σγουρόπουλο στο ντεμπούτο του στη διοργάνωση.

Η κατάληξη ίσως να δείχνει ότι αδίκησαν την προσπάθειά τους, όμως όταν αντιμετωπίζεις την ομάδα, που μέσα στο 2016 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μαλαισίας και πλασαρίστηκε στις θέσεις 5-8 των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο καταλαβαίνεις ότι σαφώς είναι δυνατόν να συμβούν τέτοιες ανατροπές.

Το παρήγορο για την εθνική μας είναι ότι πέτυχε τη δεύτερη επιδίωξή της που ήταν να χάσει με κλειστό σκορ. Ήττα 3-2 και με τα σετ να είναι 11-11 αφήνει αυξημένες ελπίδες να γυρίσει η κατάσταση στην Αθήνα τον Ιανουάριο και να έρθει η πρωτιά, που δίνει την απευθείας πρόκριση στην Championship Division του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του χρόνου στo Λουξεμβούργο!

Η Ελλάδα παραμένει στην κορυφή του 7ου γκρουπ με 3 βαθμούς κι έναν αγώνα παραπάνω από την Αγγλία. Στην 3η αγωνιστική θα έχει ρεπό και στο πρόγραμμα είναι ο αγώνας της Ολλανδίας με την Αγγλία. Η γαλανόλευκη θ’ αγωνιστεί πάλι στις 13 Δεκεμβρίου στην Ολλανδία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πινγκ Πονγκ: Η Εθνική ανδρών νίκησε την Ολλανδία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports