Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φόρμουλα 1: Άπιαστες οι Μερσεντές στα δοκιμαστικά του Μεξικό-Πολ ποσίζιον ο Λιούις Χάμιλτον

Φόρμουλα 1: Άπιαστες οι Μερσεντές στα δο...

Τρίτος ο Μαξ Φερστάπεν με Ρεντ Μπουλ

Μπορεί οι Red Bull, Ferrari να έδειχναν ικανές για κάτι καλό, όμως οι Mercedes ήταν απλά άπιαστες, με τον Λιούις Χάμιλτον να κατακτά την pole position και τον Νίκο Ρόσμπεργκ να έρχεται δεύτερος στις κατατακτήριες δοκιμές του Μεξικού. Τρίτος ο Μαξ Φερστάπεν.

Αποφασισμένος να πουλήσει ακριβά το τομάρι του είναι ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής εξασφάλισε την pole position για το Grand Prix του Μεξικού (για 59η φορά στην καριέρα του) και ελπίζει πως θα μειώσει κι άλλο τη διαφορά από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Νίκο Ρόσμπεργκ, που ήταν δεύτερος στις κατατακτήριες.

Πίσω από τις δύο Mercedes βρέθηκαν οι Red Bull των Μαξ Φερστάπεν και Ντάνιελ Ρικιάρντο, ακολούθησε η Force India του Νίκο Χούλκενμπεργκ, ενώ τη δεκάδα συμπλήρωσαν Ραϊκόνεν, Φέτελ (Ferrari), Μπότας, Μάσα (Williams) και Σάινθ (Toro Rosso).

Από την Q2 δεν επιβίωσαν οι Αλόνσο, Μπάτον (McLaren), Πέρες (Force India), Μάγκνουσεν (Renault), Έρικσον (Sauber) και Βερλάιν (Manor), ενώ εκτός Q1 έμειναν οι Γκουτιέρες, Γκροζάν (Haas), Κβίατ (Toro Rosso), Νασρ (Sauber) και Οκόν (Manor). Στις κατατακτήριες δεν συμμετείχε ο Πάλμερ (Renault) καθώς παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα στο σασί του μονοθεσίου του.

Ο αγώνας της Κυριακής θα αρχίσει στις 21:00 ώρα Ελλάδος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φόρμουλα 1: Ο Λιούις Χάμιλτον κέρδισε στο Όστιν και ελπίζει

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports