Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ από το 5ο Kitesurf Festival που έγινε με επιτυχία στο Δρέπανο Αχαΐας

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ από το 5ο Kitesurf Festival...

Το σαββατοκύριακο 17 και 18/9/2016

Το 5ο Kitesurf Festival by ΤΙΤΑΝ διοργανώθηκε με επιτυχία το σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2016  στην παραλία του Δρέπανου έξω από την Πάτρα.

Η όμορφη διοργάνωση με μεγάλους χορηγούς το FRULITE ONTHEGO και την SLINGSHOT Greece, γιόρτασε φέτος τα 5 του χρόνια σε μια 2ήμερη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο Δρέπανο Αχαΐας, με την συνδιοργάνωση του Cape Drepano, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και την διοργανωτική ομάδα του WBSF.

Ο καιρός το συγκεκριμένο διήμερο θύμιζε κάτι παραπάνω από καλοκαίρι, με το θερμόμετρο να ανεβαίνει στα ύψη με το θέαμα που προσέφεραν οι αθλητές. Η παραλία είχε διαμορφωθεί ειδικά από νωρίς το πρωί, προκειμένου να φιλοξενήσει αθλητές και επισκέπτες. Δεκάδες οι συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό.

Στο βίντεο που ακολουθεί, έχει αποτυπωθεί τι συνέβη το 2ήμερο στο Δρέπανο και μάλλον σε αυτό το βίντεο υπάρχει το καλύτερο θέαμα που έχουμε δει ποτέ στα 5 χρόνια kitesurf festival!

Η διοργάνωση θα ήθελε δημοσίως να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές και φίλους και ιδιαίτερα  τους χορηγούς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στις διοργανώσεις του WBSF, κάτι που αποδεικνύει την θέλησή τους να στηρίξουν πραγματικά το άθλημα, τους αγώνες και τους ίδιους τους αθλητές!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports