Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την μουσική παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την μουσική παράσταση του...

Με την συναυλία αυτή ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του 35ου Φεστιβάλ Πάτρας του ΟΚΠΕ

«Ότι και να γίνει, όσο και μοντέρνοι να μας νοιάζει να γίνουμε, αυτό που μας ενώνει με τη ρίζα ενός κινήματος, είναι αυτό που χωρίς να το επιδιώξουμε…κρυφά και ταπεινά μας ένωσε με τα όνειρα των διπλανών μας...» Όλοι ένα. Αρχηγός ο Έρωτας. Τρεις γενιές τραγούδια.

Αυτή είναι η φιλοσοφία της μουσικής παράστασης του σπουδαίου τραγουδοποιού και πολυπράγμονα Σταμάτη Κραουνάκη (απολαυστική και η ραδιοφωνική του εκπομπή στο σταθμό «Στο Κόκκινο») με την οποία άνοιξε πανηγυρικά, θα λέγαμε το φετινό 35ο Φεστιβάλ Πάτρας – Θεσμός Αρχαίου Δράματος του Οργανισμού Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, το βράδυ της Δευτέρας 1η Αυγούστου 2016, στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο της Πάτρας που είχε γεμίσει από κόσμο. Τίτλος της συναυλίας του Σταμάτη Κραουνάκη και της ομάδας Σπείρα Σπείρα ήταν «Όλοι ένα... Φίλα με», από τον τίτλο και του νέου τραγουδιού του κ. Κραουνάκη «Φίλα με» που ακούγεται πολύ στα ραδιόφωνα της χώρας.

Για πάνω από δυόμιση ώρες, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου του 35ου Φεστιβάλ Πάτρας του ΟΚΠΕ, ο Σταμάτης Κραουνάκης έδωσε τον καλύτερο του εαυτό στην σκηνή  και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που κατέκλυσε το Ρωμαϊκό Ωδείο. Γεμάτος ενέργεια, μπρίο, φαντασία και χιούμορ έδωσε και μετέφερε όλο του το είναι, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά το ταλέντο και την διαχρονική του αξία ενώ είχε μία συνεχή αλληλεπίδραση και «συνομιλία» με το κοινό. Τραγούδια που όλοι θυμόμαστε, αγαπήσαμε και σιγοτραγουδούμε, ταξίδεψαν τους θεατές σε χώρους και χρόνους μαγικούς, ερμηνευμένα με τον καλύτερο τρόπο από τον δημιουργό τους Σταμάτη Κραουνάκη και την Σπείρα Σπείρα!

Ανάμεσα στο κοινό ήταν και ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο οποίος και συνεχάρη μετά στα παρασκήνια τον κ. Κραουνάκη (έβγαλαν και την σχετική φωτογραφία), ο βουλευτής του νομού, του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σπαρτινός, η Δημοτική σύμβουλος Πατρέων Βίβιαν Σαμούρη, ο πρώην αντιδήμαρχος πολιτισμού Αλέξης Σκαρμέας, κ.α.

Παρών ήταν και ο επικεφαλής πλέον και πολιτιστικός σύμβουλος του 35ου Φεστιβάλ Πάτρας – Θεσμός Αρχαίου Δράματος του ΟΚΠΕ, Ανδρέας Α. Ανδριόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight