Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σορός γυναίκας ξεβράστηκε στο λιμάνι του Αιγίου - Σήμερα είχε τη γιορτή της - Βρέθηκε σημείωμα

Σορός γυναίκας ξεβράστηκε στο λιμάνι του...

Πρόκειται για ηλικωμένη κάτοικο χωριού της Αιγιάλειας

12.00 Η Παρασκευή Μιχαλοπούλου του Ευσταθίου είναι η 89χρονη που βρέθηκε νεκρή μέσα στη θάλασσα σήμερα το πρωί, μπροστά σε καφετέριες της Ζωοδόχου Πηγής στο Αίγιο. Τραγική διάσταση στο περιστατικό δίνει το γεγονός πως η ηλικιωμένη σήμερα είχε την ονομαστική της εορτή και μάλιστα είχε κατέβει με συγγενή της στο Αίγιο, ο οποίος την είχε αφήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα για να παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του filodimos.gr.

Η γυναίκα έφερε μαζί της και ένα σημείωμα, στοιχείο που εξετάζουν οι αρχές. Την προανάκριση διεξάγει το Λιμεναρχείο Αιγίου.

10.25 Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα της ηλικιωμένης γυναίκας, τα οποία εξετάζονται. Η σορός της εντοπίστηκε μπροστά σε παραλιακά καφέ της Ζωοδόχου Πηγής, κοντά στην παλιά προβλήτα.

Οι αρχές εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο, ακόμα και της αυτοκτονίας για την ηλικιωμένη, η οποία κατάγεται από ορεινό χωριό της Αιγιάλειας.

9.40 Προ μακαβρίου θεάματος βρέθηκαν σήμερα λίγο μετά τις 9 το πρωί περαστικοί κοντά στην παλιά προβλήτα Αιγίου (φάρος), μιας και μέσα στη θάλασσα διέκριναν τη σορό μιας ηλικιωμένης γυναίκας. Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές λεπτομέρειες για το περιστατικό, το οποίο ερευνάται από την αρμόδια λιμενική αρχή.

Νεότερα σε λίγο.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις