Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: Λουόμενοι εγκλωβίστηκαν σε βράχια στην παραλία Σκαφιδιάς

Πύργος: Λουόμενοι εγκλωβίστηκαν σε βράχι...

Οι έντονοι άνεμοι και τα ρεύματα τους παγίδευσαν

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια τεσσάρων λουομένων το μεσημέρι της Κυριακής στην παραλία της Σκαφιδιάς στην Ηλεία. Οι κολυμβητές εγκλωβίστηκαν σε βράχια, λόγω των έντονων ανέμων και των ρευμάτων που υπήρχαν στην περιοχή, ωστόσο με τη βοήθεια έμπειρου δύτη και των ανθρώπων που Λιμενικού κατάφεραν να απεγκλωβιστούν.

Όπως γράφει το patrisnews.com, το περιστατικό συνέβη στις 3 περίπου το μεσημέρι, όταν δυο ενήλικες με δυο παιδιά, την ώρα που κολυμπούσαν παγιδεύτηκαν στα βράχια, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων εντάσεως 5-6 μποφόρ.

Ομάδα ανθρώπων που αντιλήφθηκε τις φωνές των εγκλωβισμένων έσπευσε για να τους απεγκλωβίσει και το κατάφερε με τη βοήθεια έμπειρου δύτη που έκανε υπεράνθρωπη προσπάθεια καθώς και την σημαντική, επίσης, βοήθεια δυνάμεων του Λιμενικού Κατακόλου... μέσο σωτηρίας των εγκλωβισμένων ήταν μια φουσκωτή βάρκα ενώ χρησιμοποιήθηκαν και σχοινιά... αξίζει επίσης να σημειωθεί πως στην παραλία βρέθηκε και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου... τα δυο παιδιά φέρουν εκδορές μετά την περιπέτεια που -ευτυχώς- είχε αίσιο τέλος...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις