Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τάε κβον ντο: Τρία μετάλλια για τη Δύναμη Πατρών

Τάε κβον ντο: Τρία μετάλλια για τη Δύναμη Πατρών

Στους παγκόσμιους παιδικούς αγώνες

Τρία  μετάλλια ήταν ο απολογισμός για τους αθλητές της Δύναμης Πατρών, οι οποίοι συμμετείχαν με την αποστολή του Δήμου στους παγκόσμιους παιδικούς αγώνες που πραγματοποιούνται στο Ταϊπέι. Τρεις αθλητές και τρία μετάλλια για τη Δύναμη Πατρών.

Συγκεκριμένα το μοναδικό χρυσό κατέκτησε ο Σοφοτάσιος Αργύρης, το αργυρό η Αγγελοπούλου Κατερίνα και το χάλκινο η Λόη Ελένη.

Τις πρωταγωνιστικές βλέψεις του συλλόγου φανερώνουν τα συνεχή μετάλλια της Δύναμης σε όλα τα διεθνή μίτινγκ που έλαβε μέρος φέτος αποδεικνύοντας ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος.

Το μείγμα που οδηγεί τη Δύναμη σε τόσο μεγάλες διακρίσεις είναι οι υψηλοί στόχοι, η συλλογικότητα, η άριστη συνεργασία προπονητών γονέων και η σωστή δουλειά.

Σε κάθε περίπτωση φανερά ικανοποιημένοι και οι 5 προπονητές του συλλόγου από την φετινή απόδοση των αθλητών τους και με βάση τις φετινές διακρίσεις ο σύλλογος φτιάχνει τις προϋποθέσεις της επόμενης χρυσής περιόδου για τη Δύναμη Πατρών.

Ο σύλλογος διαθέτει πολλά παιδιά αγόρια και κορίτσια με πολύ ταλέντο τα οποία με εργατικότητα και αυταπάρνηση μπορούν να πετύχουν σημαντικά πράγματα για το ελληνικό Τae Kwon Do.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τάε κβον ντο: Στην Αθήνα η Δύναμη Πατρών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports