Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά Πυθαγόρας 3 on 3 της Παναχαϊκής

Μπάσκετ: Ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά Πυθ...

Με επιτυχία έκλεισε η χρονιά για την ακαδημία μπάσκετ της Παναχαϊκής Γ.Ε.

Αθλητισμός, παιδεία και πολιτισμός ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα τουρνουά που συνδύασε αθλητικές δράσεις και την ετήσια ημερίδα με ομιλίες από ειδικούς επιστήμονες που συνεργάζονται με την ακαδημία.

Το 1ο Τουρνουά Πυθαγόρας 3 on 3 έγινε το διήμερο 25-26 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ της ομάδας μας με τη συμμετοχή όλων των παιδιών της ακαδημίας.

Την ημερίδα άνοιξε ο τεχνικός διευθυντής υποδομών κ. Μάρκος Μυκωνιάτης μιλώντας για την εξέλιξη του προγράμματος Πυθαγόρας.

Έπειτα το βήμα πήρε ο ψυχολόγος της ακαδημίας κ. Στεφανάτος Αλέξης, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα διαχείρισης συναισθημάτων που προκύπτουν από την ενασχόληση με τον αθλητισμό. Την ημερίδα έκλεισε ο διαιτολόγος της ομάδας κ. Σπύρος Κιντής μιλώντας για το θέμα Διατροφή και Αθλητισμός. Αναβλήθηκε η ομιλία του κ. Μπούρκουλη Φώτη σχετικά με την Ολυμπιακή Παιδεία.

Στο αγωνιστικό μέρος του τουρνουά πραγματοποιήθηκε πρωτάθλημα 3Χ3, όπως και διαγωνισμοί τρίποντων και βολών. Τις απονομές έκαναν εκ μέρους της διοίκησης ο Πρόεδρος κ. Ράπτης Νίκος και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Σεμιτέκολος Παναγιώτης και Μιχόπουλος Σωτήρης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Ετοιμάζει τουρνουά 3on3 η Παναχαϊκή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports