Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ακυρώσεις δρομολογίων σήμερα, την Τετάρτη και την Πέμπτη, στον Προαστιακό

Πάτρα: Ακυρώσεις δρομολογίων σήμερα, την...

Νέες κινητοποιήσεις

Μετ΄εμποδίων οι μετακινήσεις με τον προαστιακό στην Πάτρα, την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, λόγω κινητοποιήσεων. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ) και σωματεία εργαζομένων στο σιδηρόδρομο, θα υπάρξουν για την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη ματαιώσεις και τροποποιήσεις στα δρομολόγια όλου του σιδηροδρομικού δικτύου, των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, στα δρομολόγια προς το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς και στα δρομολόγια των λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο – Πάτρα και αντιστρόφως.

Ειδικότερα, οι ημέρες και οι ώρες που έχουν εξαγγελθεί οι απεργιακές κινητοποιήσεις είναι οι εξής:

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 (05:00-08:00,13:00-16:00,21:00-24:00)

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 (05:00-08:00,13:00-16:00,21:00-24:00)

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 (05:00-08:00,13:00-16:00,21:00-24:00)

Για τις αμαξοστοιχίες που τα δρομολόγια τους επηρεάζονται από τις στάσεις εργασίας δεν γίνεται ήδη με πρωτοβουλία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προκράτηση εισιτηρίων.

Επίσης, με απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, έχει εξαγγελθεί 24ωρη απεργία για την Τετάρτη 6 Ιουλίου, ημέρα υποβολής των δεσμευτικών προσφορών για τις δυο εταιρείες.

Την ημέρα αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο όλου του σιδηροδρομικού δικτύου, των αμαξοστοιχιών του προαστιακού της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, καθώς και τα δρομολόγια προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν επίσης την μη υπαγωγή του ΟΣΕ και κατ' επέκταση της ΕΡΓΟΣΕ στην Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε. (σ.σ. το λεγόμενο «υπερταμείο» αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας), την μη κατάργηση του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού Α.Ε., την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας η οποία έχει λήξει εδώ και ένα χρόνο, την πρόσληψη προσωπικού και την συντήρηση του τροχαίου υλικού, το οποίο βρίσκεται σε τραγική κατάσταση που αγγίζει και σε κάποιες περιπτώσεις τα όρια της ασφαλούς λειτουργίας του, την μη προώθηση Κανονισμού Κίνησης, ο οποίος υποβαθμίζει την ασφάλεια της κυκλοφορίας του ελληνικού σιδηροδρόμου.

 

Η ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ είναι ο προσωρινός ανάδοχος για την ... - Thebest.gr

Πότε θα φτάσει ο νέος σιδηρόδρομος στην Πάτρα; Ποιες ... - Thebest.gr

Σιδηρόδρομος: Υπομονή μέχρι το 2017 για σύγχρονο ... - Thebest.gr

Τρίωρες επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας σε τρένα και - Thebest.gr

"Προχωρά" ο σιδηρόδρομος Πάτρα - Κάτω Αχαΐα ... - Thebest.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις