Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκδήλωση για τις "Αποτελεσματικές Πολιτικές Απασχόλησης" διοργανώνει ο Τομέας Εργασίας της ΝΔ Αχαΐας

Εκδήλωση για τις "Αποτελεσματικές Π...

Την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 στην Αγορά Αργύρη

Εκδήλωση, με τίτλο «Αποτελεσματικές Πολιτικές Απασχόλησης» θα διοργανωθεί την Πέμπτη 7 Ιουλίου στην Αγορά Αργύρη, στην οδό Αγίου Ανδρέου και Ζαίμη, στην Πάτρα με ώρα έναρξης στις 17:00, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Τομέα Εργασίας της ΝΔ Αχαΐας.

Η διαμόρφωση ενός εθνικού σχεδίου για την ενίσχυση της απασχόλησης με την μέγιστη δυνατή πολιτική και κοινωνική συναίνεση, αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία, η οποία γνωρίζει ότι προϋπόθεση αλλά και δείκτης ανάπτυξης της χώρας αποτελεί η ανάπτυξη των βιώσιμων θέσεων εργασίας, όπως τονίζεται στο δελτίο Τύπου.

Για τον λόγο αυτό, μετά την πραγματοποίηση του Φόρουμ για την Απασχόληση που έγινε στις 8 Ιουνίου στην Αθήνα, παρουσία του Προέδρου του Κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Τομέας Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας της Νέας Δημοκρατίας, σε συνεργασία με τη ΝΟΔΕ Αχαΐας, πραγματοποιούν στην Πάτρα την πρώτη αποκεντρωμένη εκδήλωση για την Απασχόληση.

Στην εκδήλωση αναμένεται να παραστούν, μεταξύ άλλων, ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, βουλευτής Επικρατείας, Βασίλης Οικονόμου, ο  Συντονιστής της ΟΔΕ Κοινωνικών Υποθέσεων και πρώην Υφυπουργός Εργασίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Σύμβουλος του Προέδρου της ΝΔ για Θέματα Δημοσιονομικής Πολιτικής, Στέλιος Πέτσας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Απασχόλησης της ΝΔ και πρώην Διοικητής του ΟΑΕΔ, Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

*Επίσης, στην εκδήλωση θα προσκληθούν να τοποθετηθούν πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί και παραγωγικοί φορείς, με στόχο τη συνδιαμόρφωση ενός συνολικού και ρεαλιστικού σχεδίου που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες αλλά και τις ιδιαιτερότητες της Αχαΐας.

Το ακριβές πρόγραμμα της εκδήλωσης και οι συμμετοχές, αναλυτικά, θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Η πρώτη δήλωση του νέου προέδρου της ΝΟΔΕ Αχαΐας ο Ανδρέας Μαζαράκης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις