Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΝΟΠ: Η επιστροφή στο σπίτι του συνδυάστηκε με νίκη

ΝΟΠ: Η επιστροφή στο σπίτι του συνδυάστη...

ΕΠικράτησε με 18-6 της Λάρισας

Με όλους τους πολίστες του, στη σύνθεσή του, ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών κατάφερε να επιβληθεί του ΝΟ Λάρισας με σκορ 18-6 σε ένα όμορφο αγώνα εντός έδρας. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής.

Το σημαντικό εκτός από τους τρεις βαθμούς της νίκης (γεγονός που καθιστά ξανά τον ΝΟΠ πρωταγωνιστή στον Όμιλό του) ήταν η διεξαγωγή του αγώνα στην ανοικτή πισίνα των εγκαταστάσεών του, δίπλα στην θάλασσα.

Για πολλά χρόνια ο ΝΟΠ δεν είχε δώσει επίσημο αγώνα στην φυσική του έδρα, αφού το πρωτάθλημα γινόταν εκτός της θερινής περιόδου λειτουργίας του Κολυμβητηρίου του.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε την παρουσία πολλών φιλάθλων και φίλων του Ομίλου στις κερκίδες (παρά την τριήμερη αργία) και την αρτιότητα των εγκαταστάσεων και των παρεχόμενων υπηρεσιών στο Κολυμβητήριο. Είναι ένα από τα ελάχιστα ελληνικά κολυμβητήρια που διαθέτει πλήρη αδειοδότηση και έγκριση λειτουργίας σε όλους τους τομείς υγείας και ασφάλειας.

Οι μικρές βελτιώσεις που θα γίνουν στο επόμενο διάστημα δίνουν την δυνατότητα στον ΝΟΠ να διεκδικήσει δικαίως απο την ΚΟΕ, την διεξαγωγή κάποιας τελικής φάσης στο Κολυμβητήριό του, είτε στο πρωτάθλημα μίνι-παίδων, είτε της Α2 των ανδρών.

Στο πλαίσιο αυτό ο ΝΟΠ, έχει επίσης ζητήσει επίσημα από την ΚΟΕ να οργανώσει στο κολυμβητήριό του, το 4εθνές τουρνουά προετοιμασίας της Εθνικής παίδων, καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος της φιλοξενίας σε συνεργασία με πατρινούς επιχειρηματίες. Η Πάτρα παραμένει η πόλη της υδατοσφαίρισης και αυτό δεν πρέπει να αγνοηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Ο ΝΟΠ θα υποδεχθεί στο "σπίτι" του τη Λάρισα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports