Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α2 μπάσκετ: Νίκη στην παράταση για τον Προμηθέα επί των Μαχητών Δόξας Πεύκων-Ανέβηκε στην 3η θέση

Α2 μπάσκετ: Νίκη στην παράταση για τον Π...

Το συγκρότημα του Μάκη Γιατρά επικράτησε με 68-67

Εξ αναβολής αγώνα, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, έδωσαν και ο Προμηθέας Πατρών με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων, στο κλειστό της Παναχαϊκής.

Ο Προμηθέας τα βρήκε... μπαστούνια απέναντι στους Μαχητές Δόξας Πεύκων, αλλά κατάφερε να αποφύγει το «σοκ» κερδίζοντας με 68-67 στην παράταση.

Οι Αχαοί, χάρη σε αυτό το αποτέλεσμα, ξεπέρασαν τον Εθνικό στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αν και δεν έχουν πραγματοποιήσει το ρεπό τους και το προβάδισμα που παίρνουν τώρα, μπορεί να είναι προσωρινό.

Οι γηπεδούχοι έφθασαν στη νίκη με 68-67 στην παράταση (58-58 κ.α.), με τους παίκτες του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη να επιχειρούν την ανατροπή στο φινάλε, χωρίς όμως να καταφέρνουν να την ολοκληρώσουν.

Το συγκρότημα του Μάκη Γιατρά είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους (16-15 στο 10’, 26-21 στο 15’, 33-27 στο ημίχρονο), ενώ κράτησε το προβάδισμά του και στο τρίτο δεκάλεπτο (43-33 στο 25’, 49-43 στο 30’).

Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω, μείωσαν σε 58-56 στο 39’ και ισοφάρισαν σε 58-58, στέλνοντας το ματς σε έξτρα πεντάλεπτο, αφού στα εναπομείναντα 18’’ ο Τσάμης αστόχησε σε προσπάθειά του για δίποντο.

Εκεί, οι Πατρινοί με ανατροπή απέφυγαν το… έμφραγμα. Οι Μαχητές προηγήθηκαν με 63-59 στο 42’ και με 65-61 στο 44’, ο Προμηθέας όμως έφερε τα πάνω-κάτω, με τον Τσάμη να πετυχαίνει το νικητήριο καλάθι, με 7’’ να απομένουν.

Στην τελευταία επίθεση οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν, αλλά διαμαρτύρονται έντονα για φάουλ που δεν δόθηκε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Προμηθέας θα βραβεύσει τον Χρήστο Αερικό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports