Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα στην Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα - Τι λένε οι τελευταίες προβλέψεις για τις επόμενες ημέρες

Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα στην Πάτρα ...

Χαλάει πάλι ο καιρός μετά το Πάσχα

Με χαμηλές θεοκρασίες , βροχές και ανέμους μπήκε η Μεγάλη Εβδομάδα. Για τις επόμενες μέρες όμως το σκηνικό του καιρού αλλάζει.

Ήδη από την Μεγάλη Πέμπτη 28/04/2016  η θερμοκρασία θα ανέβει.Πιο συγκεκριμένα στη Δυτική Ελλάδα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 17 έως τους  23 βαθμούς.

Στην Πάτρα:

Την Μεγάλη Παρασκευή 29/04/2016 αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με βροχές. H θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 18 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία το Μεγάλο Σάββατο 30/04/2016 η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 19 έως τους 28 βαθμούς κελσίου.

Την  Κυριακή του Πάσχα 01/05/2016, προβλέπονται γενικά καλές καιρικές συνθήκες, με αραιή συννεφιά και θερμοκρασία που θα φτάσει τους 25 βαθμούς κελσίου

Το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει από την Δευτέρα του Πάσχα καθώς επιφυλάσσει καταιγίδες αλλά και χαμηλότερες θερμοκρασίες που δεν θα ξεπεράσουν τους 20 βαθμούς κελσίου.

Στη Δυτική Ελλάδα

Βελτιωμένος προβλέπεται ο καιρός την Μ. Τετάρτη και την Μ. Πέμπτη στη Δυτική Ελλάδα, χωρίς βροχές και με εξασθενημένους ανέμους, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 21-22 βαθμούς Κελσίου για τα πεδινά παράκτια τμήματα την Τετάρτη και γύρω στους 23-25 βαθμούς την Πέμπτη.

Τα έως τώρα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία θέλουν το τετραήμερο Μ. Παρασκευή έως και Δευτέρα του Πάσχα να κυλά με καλές καιρικές συνθήκες όσον αφορά τις βροχοπτώσεις.

Σημαντικές πιθανότητες συγκεντρώνει, όμως, το σενάριο που θέλει μεταφορά αφρικανικής σκόνης συνοδεία αραιής συννεφιάς κυρίως τη Παρασκευή και το Σάββατο και νότιων ανέμων.

Ο υδράργυρος εκτιμάται πως θα φθάσει το μεσημέρι τους 25-26 βαθμούς Κελσίου κατά μέσο όρο στα περισσότερα πεδινά τμήματα των δυτικών κατά τη διάρκεια του τετραημέρου αυτού.

Ενδεχομένως στα νησιώτικα τμήματα (Επτάνησα) να έχουμε και έως 2oC πιο κάτω.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις