Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ίδια η Ρένα Βλαχοπούλου στην "Παριζιάνα", η Ματθίλδη Μαγγίρα πήρε την πρωτιά στο 3ο live του "Your Face"

Ίδια η Ρένα Βλαχοπούλου στην "Παριζ...

Της έμοιαζε τόσο οπτικά όσο και φωνητικά

Το ότι η Ματθίλδη Μαγγίρα είναι μία πολύ ταλαντούχα ηθοποιός και περφόρμερ αλλά και σωστή τραγουδίστρια, το απέδειξε και με το παραπάνω στο 3ο live του δημοφιλούς σώου Your Face sounds Familiar το βράδυ της Κυριακής 17 Απριλίου 2016, στο κανάλι του ΑΝΤ1.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα που την είδαμε και στην εκπομπή παρουσίασης των τραγουδιών του 1ου ημιτελικού της φετινής Γιουροβίζιον (το περασμένο Σάββατο το βράδυ στην ΕΡΤ1 με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου), ενθουσίασε πραγματικά τους κριτές, τους συμπαίκτες της και το κοινό και αναδείχθηκε η νικήτρια του 3ου επεισοδίου.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μεταμορφώθηκε στην αξέχαστη ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου, την μπριόζα Ρένα Βλαχοπούλου και την μιμήθηκε σε μία από τις πιο ωραίες και πιο χαρακτηριστικές σκηνές της ταινίας «Παριζιάνα» όπου η Ρένα Βλαχοπούλου υποδυόταν μία μοδίστρα. Η ομοιότητα που πέτυχε η Ματθίλδη Μαγγίρα τόσο στην εξωτερική εμφάνιση όσο και φωνητικά και στις κινήσεις, με την αξέχαστη Κερκυραία στην καταγωγή πρωταγωνίστρια ήταν εκπληκτική. Ο Νίκος Μουτσινάς από την κριτική επιτροπή έμεινε με το στόμα ανοικτό και μίλησε για «φαντάσματα».

«Πωλείται το σπίτι της στην Κέρκυρα. Πήγαινε να πάρεις τα χρήματα!», της είπε γελώντας ο Πέτρος Φιλιππίδης – μέλος της κριτικής επιτροπής, μετά το τέλος της ερμηνείας της.

Η ηθοποιός κατάφερε να αποσπάσει τους 12 βαθμούς και από τους τέσσερις κριτές αλλά και τους 12 βαθμούς - άριστα του κοινού.

Η σκηνή που μιμήθηκε η Ματθίλδη Μαγγίρα είναι εκεί που η Ρένα Βλαχοπούλου - Παριζιάνα λέει στην παχουλή συμπρωταγωνίστρια της την κλασική ατάκα "Σούζι τρως, και ψεύδεσαι και τρως".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight