Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην Πάτρα βρέθηκε η Γραμματέας Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού των ΑΝΕΛ, Μίκα Παππά –Σέβου

Στην Πάτρα βρέθηκε η Γραμματέας Αλληλεγγ...

Παρέδωσαν τρόφιμα κι άλλα είδη στο Αντωνοπούλειο Ίδρυμα.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αχαΐας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ο τομέας Αλληλεγγύης και εθελοντισμού που αποτελείται από την Κωνσταντίνα Κοσπέτα και τον Γιώργο Αναστασόπουλο υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη χαρά την υπεύθυνη της Γραμματείας Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Μίκα Παππά –Σέβου, η οποία βρέθηκε στην Πάτρα προκειμένου να παραδώσει τρόφιμα κι άλλα είδη στο Αντωνοπούλειο Ίδρυμα.

Η κυρία Μίκα Παππά- Σέβου στο περιθώριο της επίσκεψής της στην Πάτρα, είχε συνάντηση στα γραφεία του Κινήματος με στελέχη των ΑΝΕΛ τα οποία και ενημέρωσε για το πλαίσιο δράσεων της Γραμματείας σε πανελλαδικό και περιφερειακό επίπεδο, ενώ νωρίτερα παραχώρησε συνέντευξη στους εκπροσώπους των τοπικών μέσων Ενημέρωσης.

Η υπεύθυνη της Γραμματείας Αλληλεγγύης και εθελοντισμού, στις δηλώσεις της επικεντρώθηκε στον αγώνα δρόμου στον οποίο έχει επιδοθεί η ίδια και οι συνεργάτες της για τη διεύρυνση της κάρτας αλληλεγγύης, όχι μόνο με την αύξηση των δικαιούχων, αλλά και την αύξηση των παροχών.

«Η κάρτα αλληλεγγύης, ήταν ένα πιλοτικό εγχείρημα που λειτούργησε λυτρωτικά για την κοινωνία και γι’ αυτό όχι μόνο θα συνεχιστεί αλλά γίνονται προσπάθειες να διευρυνθεί. Η κάρτα ήδη θα είναι σε ισχύ μέχρι τον Ιούλιο και από εκεί και μετά ξεκινά το νέο πρόγραμμα στο οποίο θα συμπεριληφθούν περισσότεροι δικαιούχοι, όπως επίσης, θα περιλαμβάνει και περισσότερες παροχές. Η κάρτα είναι πολύ σημαντική γιατί δεν βοηθά μόνο υλικά τους δικαιούχους, αλλά και ψυχολογικά, αφού  δίνει ένα είδος ανεξαρτησίας, επιτρέποντας στους ίδιους τους πολίτες με υπερηφάνεια να αποφασίζουν για τις ανάγκες και την κάλυψή τους», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Παππά- Σέβου.

Στη βασική φωτ. διακρίνονται από αριστερά οι: Μίκα Παππά-Σέβου, Κωνσταντίνα Κοσπέτα, Δημ. Χειμώνας και Γιωρ. Αναστασόπουλος.

*Η κυρία Παππά - Σέβου συναντήθηκε και με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις