Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Ολυμπία Οδός ένωσε τις δυνάμεις της με τη μεγαλύτερη εθελοντική ενέργεια στην Ελλάδα-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Η Ολυμπία Οδός ένωσε τις δυνάμεις της  μ...

Let’s do it Greece- Let’s do it West Greece!

Η μεγάλη συμμετοχή εθελοντών σηματοδότησε τη χθεσινή δράση καθαρισμού της παραλίας του Ρίου που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πανελλήνιας περιβαλλοντικής εκστρατείας «Let’s do it Greece» με την υποστήριξη της Ολυμπίας Οδού.

Όπως αναφέρει σχετική αναλοίνωση:

«Ο αριθμός των εθελοντών που τελικά προσήλθαν στη δράση ξεπέρασε τον αριθμό των 130 συμμετοχών, γεγονός που γέμισε την ομάδα με ενθουσιασμό!

Λιλιπούτιοι αλλά και μεγαλύτεροι σε ηλικία εθελοντές από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ζωοδόχος Πηγή» στο Ρίο, τον Ποδηλατικό Όμιλο Πάτρας και πολλοί άλλοι την Κυριακή από τις 11.00-13.00 ξεχύθηκαν στην παραλία του Ρίου, μάζεψαν σκουπίδια και έστειλαν το μήνυμα της συνεργασίας και του εθελοντισμού.

Η Ολυμπία Οδός εκτός από υποστηρικτής των δράσεων που λαμβάνουν χώρα στην Δυτική Ελλάδα υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, είναι και εθνικός υποστηρικτής του «Let’s do it Greece». Έτσι, την Παρασκευή 15/4 και το Σάββατο 16/4/2016 στις πινακίδες μεταβλητών μηνυμάτων του αυτοκινητόδρομου προβάλλονταν τα μηνύματα της καμπάνιας και από τους σταθμούς διοδίων και τους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών διανέμονταν έντυπα από οικολογικό χαρτί με το παγκόσμιο μήνυμα ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις