Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Συναρπαστικός αγώνας Rugby στην Πάτρα!

Συναρπαστικός αγώνας Rugby στην Πάτρα!

Η πατρινή ομάδα Patras rugby φιλοξένησε τους Attica Rhinos

Η πατρινή ομάδα Patras rugby φιλοξένησε τους Attica Rhinos σε ένα παιχνίδι που έγραψε ιστορία! Υστέρα από αγώνα sevens οι ομάδες έπαιξαν για πρώτη φορά στην Πάτρα αγώνα Rugby league.

Ήταν ο πρώτος αγώνας επίσης της πατρινής ομάδας σε αυτόν τον κώδικα με παίχτες και κοινό να ζουν μια αξέχαστη εμπειρία!

Ο αγώνας ξεκίνησε με την πατρινή ομάδα να δέχεται try και να μένει πίσω στο σκορ από νωρίς. Η ελάχιστη εμπειρία γνώσης του συγκεκριμένου κώδικα παιχνιδιού έδωσε την δυνατότητα στους αντιπάλους να ξεκινήσουν αρκετά δυνατά. Γρήγορα όμως η Patras ισοφάρισε.

Μέχρι το ημίχρονο οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με πολλά try. To τέλος του ημιχρόνου βρήκε την πατρινή ομάδα να χάνει με 2 try διαφορά και το σκορ στο 20-32.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Patras βρήκε τα πατήματα της και έφτασε να ισοφαρίσει στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου και 8 λεπτά πριν την λήξη να προηγηθεί με σκορ 36-32. 2 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα όμως με μια ωραία ατομική προσπάθεια oι Rhinos ισοφάρισαν με τελικό σκορ 36-36.

Αγώνας με ανατροπές, δυνατά τάκλιν, ωραίες ενέργειες, πολλά try και στο τέλος ισοπαλία σε ένα τόσο υψηλό σκορ. Επόμενος αγώνας Rugby league των πατρινών στην Ρόδο, στο διεθνές τουρνουά τον Οκτώβρη!

"Η ομάδα Patras rugby ευχαριστεί τους attica Rhinos για το ταξίδι τους, τους φιλάθλους που και σε αυτόν τον αγώνα ήταν πιστοί στο ραντεβού μας και τον δήμο Πατρέων για την βοήθεια του στα γηπεδικό θέματα για την ανάπτυξη των αθλημάτων της οβάλ μπάλας!"

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγώνας ράγκμπι αύριο στο Παμπελοποννησιακό στάδιο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports