Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στον Δήμαρχο οι λαμπαδιοδρόμοι από την Πάτρα

Στον Δήμαρχο οι λαμπαδιοδρόμοι από την Πάτρα

Ο Κώστας Πελετίδης υποδέχθηκε τους Ρήγα, Παπανδρεόπουλο, Δράκου και Σαμάτη

Τους τέσσερις λαμπαδηδρόμους που είναι στη δικαιοδοσία  του Δήμου Πατρέων και παίρνουν μέρος στη Λαμπαδηδρομία "Ρίο 2016",  υποδέχθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Ανδρέας Αθανασόπουλος και ο Σύμβουλος του Δημάρχου στα  θέματα Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος.

Στους λαμπαδηδρόμους Νόρα Δράκου κολυμβήτρια, Σοφία Ρήγα μαραθωνοδρόμο, Γιώργο Παπανδρεόπουλο πρώην διεθνή αθλητή Στίβου στο άλμα εις ύψος και στον Επαμεινώνδα Σταμάτη τενίστα ΑΜΕΑ, διανεμήθηκαν οι στολές και τους δόθηκε η διαδρομή που θα τρέξουν στις 22 Απριλίου, από τις 10.45 το πρωί, μέχρι και τις 11.20.

Καλωσορίζοντάς τους ο Δήμαρχος, τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή, τόνισε ότι «έγινε η καλύτερη επιλογή λαμπαδηδρόμων» και τόνισε καταλήγοντας: «Είναι τιμή μας που εκπροσωπείτε την Πάτρα και μέσα από τη δική σας συμμετοχή, που πρέπει να την κρατήσετε σε υψηλό επίπεδο, θα τιμηθεί και ολόκληρη η πόλη».

Πριν από αυτό, ο Δήμαρχος απένειμε διπλώματα συμμετοχής στους λαμπαδηδρόμους των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2014, που έγιναν στο Σότσι της Ρωσίας: Βασίλη Παναγιωτόπουλο, Μαριάννα Σέργιου, Αγγελική Γερόλυμου, Νόρα Δράκου και Νίκο Τραχάνη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Δράκου, Ρήγα, Παπανδρεόπουλος οι λαμπαδηδρόμοι για την Ολυμπιάδα του 2016

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις