Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φούτμπολ Λιγκ: Νίκη παραμονής για την Ζάκυνθο επί του Πανελευσινιακού

Φούτμπολ Λιγκ: Νίκη παραμονής για την Ζά...

Οι νησιώτες επιβλήθηκαν με 2-0 μπροστά σε 1500 οπαδούς

Η Ζάκυνθος νίκησε τον Πανελευσινιακό και έκανε άλμα παραμονής. Μπροστά σε 1500 οπαδούς της επιβλήθηκε 2-0 του Πανελευσινιακού, που και αυτός "καιγόταν" για τρίποντο.

Ακόμα ένα βήμα παραμονής, έκανε η ομάδα της Ζακύνθου, που επικράτησε με 2-0 του Πανελευσινιακού και πήρε τρίποντο-ανάσα, στην μάχη της σωτηρίας. Οι «νησιώτες» ήταν κυρίαρχοι του αγώνα από το πρώτο λεπτό και έδειξαν τις... διαθέσεις τους, πιέζοντας από νωρίς για ένα γκολ.

Μόλις στο 4ο λεπτό, άλλωστε, είχαν δοκάρι με κεφαλιά του Κρολ, ενώ στο 39' ήρθε τελικά το τέρμα που άξιζαν, σύμφωνα με την εικόνα των δύο ομάδων.

Με ωραία σέντρα ο Ορφανίδης βρήκε τον Αποστόλου και αυτός έκανε την προβολή, για να βάλει την μπάλα στα δίχτυα και την Ζάκυνθο σε θέση... οδηγού.

Και στο δεύτερο μέρος, πάντως, δεν άλλαξε η εικόνα. Παρόλο που οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα, αυτοί πίεζαν και έψαχναν την ευκαιρία να σκοράρουν και πάλι, με την ελευσίνα μην βγάζει αντίδραση.

Έτσι... μοιρολατρικά ήρθε και το 2-0, με ωραίο πλασέ του Ζαϊρί στο 69' που κλείδωσε το τρίποντο για την Ζάκυνθο, ξεφεύγοντας, έτσι, στο +6 από τους αντιπάλους τους και την ζώνη του υποβιβασμού.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Δημήτρης Νόλης): Παπαδόπουλος, Ορφανίδης, Πεχλιβανόπουλος, Βοσνακίδης, Κυριακίδης, Καμπούρης, Ρ. Πέττας, Αποστόλου (90'+3' Ζέλιος), Κουρέλλας (68' Κάρδαρης), Ζαϊρί (87' Μεντούρ), Κρολ.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος - Νικ Κατσικάς): Μανιάτης, Παληγεώργος, Κακαράς, Ανδρίκος, Αρβανίτης, Λίτσος, Κυζιρίδης, Σταματάκης (46' Κωνσταντινίδης), Βάιτζερ (32' λ. τρ. ), Πλαβούκος (60' Τσολακίδης), Γιαννιτσάνης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φούτμπολ Λιγκ: Εντός έδρας ήττα για την Ζάκυνθο-Μπλέκει σε περιπέτειες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports