Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έφυγε, μετά από σκληρή μάχη, η καθηγήτρια Βάσω Κοσμοπούλου- "Θα είσαι πάντα στη καρδιά μας"

Πάτρα: Έφυγε, μετά από σκληρή μάχη, η κα...

Ανακοίνωση της Α' ΕΛΜΕ Αχαΐας

Με αφορμή το θάνατο της καθηγήτριας Βασιλικής Κοσμοπούλου, η κηδεία της οποίας θα γίνει τη Δευτέρα και ώρα 17:30, στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Ζαρουχλεΐκων, η Α' ΕΛΜΕ Αχαΐας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Έφυγε πρόωρα από τη ζωή η αγαπημένη μας συνάδελφος Βασιλική Κοσμοπούλου, η δικιά μας Βάσω, μετά από ολιγόμηνη σκληρή μάχη με την αρρώστια. Πάλεψε γενναία αυτό το διάστημα, με τη δύναμη και τόλμη που την ξεχώριζε, με την ίδια δύναμη και τόλμη που πάλευε για τις ιδέες της, τους μαθητές της και το δημόσιο σχολείο σε όλη της τη ζωή.

Αγωνίστρια και μάχιμη, στη ζωή, στην αίθουσα, στους συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς αγώνες της περιοχής μας, τίμησε με την παρουσία της και τη δράση της το κλάδο μας

Η Βάσω γεννήθηκε στη Πάτρα το 1962 και σπούδασε στο Ιστορικό τμήμα της Φιλοσοφικής σχολής του ΑΠΘ. Υπηρέτησε για σχεδόν 30 χρόνια με συνέπεια και ήθος τη δημόσια εκπαίδευση στην Ηλεία και στην Αχαΐα. Για πολλά χρόνια εργάστηκε στο 10ο Γυμνάσιο Πατρών και τα τελευταία χρόνια στο 8ο Γενικό Λύκειο Πάτρας.

Διακρινόταν για τη συνέπεια, την αγωνιστικότητα για τα ιδανικά της, την αγάπη της για τους μαθητές της. Όλοι οι συνάδελφοι που είχαν την τύχη να συνυπηρετήσουν και να συνεργαστούν μαζί της μέσα και έξω από το σχολείο, την ξεχώριζαν για την εντιμότητά της, το δυναμισμό, την προσήλωση και την επιμονή με την οποία πάλευε για τις ιδέες της, βάζοντας το δικό της λιθαράκι στους πολύχρονους αγώνες μας για αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη, δημοκρατία.

Μια σπουδαία συνάδελφος, ένας όμορφος άνθρωπος.
Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Βάσω.

Θα είσαι πάντα στη καρδιά μας.

Το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας, μεταφέροντας τα συναισθήματα όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας της περιοχής, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

Θα την αποχαιρετήσουμε τη Δευτέρα και ώρα 17:30, στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Ζαρουχλεΐκων."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις