Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η καρδιά της επιστήμης και της τεχνολογίας χτύπησε στην PATRAS IQ- Χιλιάδες επισκέπτες στην 3η έκθεση μεταφοράς τεχνογνωσίας

Η καρδιά της επιστήμης και της τεχνολογί...

Απόλυτα επιτυχημένη η διοργάνωση

Επί τρεις ημέρας η καρδιά της επιστήμης, της καινοτομίας, της τεχνολογίας και της έρευνας χτυπούσε στο αθλητικό κέντρο «Δ. Τόφαλος» και στην 3η έκθεση μεταφοράς τεχνογνωσίας PATRAS IQ.

Η έκθεση ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής αφήνοντας χαρά, ενθουσιασμό, αισιοδοξία και τις καλύτερες εντυπώσεις στους χιλιάδες επισκέπτες της.

Ήδη από τα εγκαίνια της έκθεσης, που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 15 Απριλίου, φάνηκε ότι πλήθος κόσμου θα ανταποκρινόταν σε αυτή την σημαντική διοργάνωση.

Στο πλαίσιο της έκθεσης οι Ερευνητικές ομάδες παρουσίασαν στον παραγωγικό τομέα και σε επενδυτές, ώριμα αποτελέσματα έρευνας που έχουν την δυνατότητα να αξιοποιηθούν επενδυτικά.

Παράλληλα, στην έκθεση συμμετείχαν αναγνωρισμένοι ομιλητές και φορείς, σε θέματα μεταφοράς τεχνογνωσίας και επιχειρηματικότητας συμβάλλοντας στην αποτελεσματική αξιοποίηση της καινοτομίας.

Όπως δήλωσαν στο thebest.gr τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του PATRAS IQ:

"Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η έκθεση μεταφοράς τεχνογνωσίας PATRAS IQ 2016 που έγινε στο αθλητικό κέντρο ΤΟΦΑΛΟΣ.

Οι επισκέπτες ξεπέρασαν με την προσέλευση τους κάθε προσδοκία των διοργανωτών καθώς ήταν πολλαπλάσιοι από την περσινή διοργάνωση. Η έκθεση με τον πλουραλισμό των εκθετών και εκθεμάτων απέκτησε ήδη Πανελλήνιο χαρακτήρα, εντυπωσίασε το πλήθος των νέων που την επισκέφτηκαν και τις τρείς ημέρες που διήρκεσε.

Οι διοργανωτές με ανακοίνωσή τους ευχαρίστησαν τους εκθέτες τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής και όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της. Ιδιαίτερα ευχαρίστησαν τους 75 εθελοντές που στήριξαν την έκθεση και όλες τις εκδηλώσεις με άριστη παρουσία. Τέλος ευχαρίστησαν την διοίκηση του ΠΕΑΚ ΤΟΦΑΛΟΣ για την φιλοξενία.

Στόχος των διοργανωτών με την προγραμματική σύμβαση που έχει υπογραφεί είναι το PATRAS IQ να γίνει το brand name της πόλης στην ανάδειξή της σε κέντρο έρευνας και τεχνολογίας και κέντρο μετατροπής της γνώσης μέσω της έρευνας σε προϊόν και συνέργειες".

 

Διαβάστε επίσης:

Κέντρο έρευνας και καινοτομίας η Πάτρα - Πλήθος κόσμου στις εγκαταστάσεις του «Δ. Τόφαλος» για την Patras I

Οι εθελοντές κέρδισαν το στοίχημα - Οι άνθρωποι μπρόστα και πίσω από την έκθεση Patras IQ 2016

Και ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος ανακαλύπτει τα τεχνολογικά επιτεύγματα της Patras IQ - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις