Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παρασκευή ή Σάββατο του Λαζάρου η επανέναρξη της γραμμής Πάτρα - Σάμη - Ιθάκη με νέο γρήγορο πλοίο

Παρασκευή ή Σάββατο του Λαζάρου η επανέν...

Το Speedrunner III

Όπως έχει ευρέως ακουστεί και γραφτεί τον τελευταίο καιρό, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται μετά από δίμηνη και πλέον διακοπή να επαναλειτουργήσει η ακτοπλοική γραμμή Πάτρα – Κεφαλονιά και Ιθάκη και το πολύ ευχάριστο νέο είναι πως στην συγκεκριμένη γραμμή, από 2ο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας μετά τον Πειραιά και πύλη εξόδου της Ελλάδας προς την Δυτική Ευρώπη, θα μπει ένα νέο κλειστού τύπου καράβι που θα κάνει το δρομολόγιο και πιο γρήγορα.

Σύμφωνα με την έως τώρα πληροφόρηση και όσα έχουν γραφτεί σε σάιτ της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου, όπως το kefalonitikanea.gr (απ’ όπου και η φωτ.) σίγουρη θεωρείται η δρομολόγηση του Speedrunner III, της Ionian group, στην πολύπαθη τα τελευταία χρόνια γραμμή Πάτρα – Σάμη Κεφαλονιάς – Ιθάκη. Το Speedrunner III που ήταν σε ακτοπλοική γραμμή στο Αιγαίο πέλαγος, πλέον μεταφέρεται στο Ιόνιο και θα ξεκινήσει δρομολόγια στις 22 Απριλίου ή το Σάββατο του Λαζάρου 23 Απριλίου 2016. Έτσι ώστε να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό που θα ταξιδέψει τις ημέρες του Πάσχα για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Μην ξεχνάμε επίσης πως καθιερωμένα την 1η Μαίου ξεκινά και η τουριστική περίοδος για τα νησιά του Ιονίου πελάγους με τα περισσότερα ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφετέριες στα νησιά της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης αλλά και της Ζακύνθου ν’ ανοίγουν για καλοκαίρι μιας και καταφθάνουν τα πρώτα γκρουπ τουριστών.

Το νέο μοντέρνο και κλειστού τύπου καράβι που μάλιστα λέγεται πως θα κάνει το δρομολόγιο Πάτρα – Σάμη το πολύ σε 2 ώρες, αναμένεται να δώσει μεγάλη ανάσα  όπως αναφέρουν Κεφαλονίτικα σάιτ,  στη Βόρεια Κεφαλονιά και την περιοχή της Παλικής αλλά και τη Σάμη, η οποία είναι γεγονός πως τα τελευταία δύο χρόνια είδε πτώση στον τζίρο και τους επισκέπτες της.

Βέβαια το μεγάλο ζήτημα είναι ποιο θα είναι και το αντίτιμο του εισιτηρίου για ταξιδιώτες και οχήματα, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί και ανακοινωθεί.

Αναμένεται λοιπόν η επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία για τις ώρες των δρομολογίων και τις τιμές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις