Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ηλίας Παπαθεοδωρόπουλος: ΑΥΤΟΣ είναι ο Πατρινός που φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του Πανελλήνιου διαγωνισμού για νέους dj΄s

Ηλίας Παπαθεοδωρόπουλος: ΑΥΤΟΣ είναι ο Π...

Δείτε πώς να τον ψηφίσετε

O Ηλίας Παπαθεοδωρόπουλος που είναι γνωστός στο κύκλο του και ως Dj Rabbit γεννήθηκε στα τελη του 1993 στη Πάτρα. Από μικρό παιδί μάζευε δίσκους, κασέτες και cds από διάφορα ήδη μουσικής, κυρίως House και R’n’B, ξεκινώντας έτσι να γράφει δικές του κασέτες και cds με τις ΤΟΡ επιλογές του.

Αυτή την στιγμή βρίσκεται στις τρεις πρώτες θέσεις στο Πανελλήνιο διαγωνισμό για νέους dj΄s καθώς είναι τρίτος στην κατάταξη των κριτών. Έχει όμως την δυνατότητα να ψηφιστεί από το κοινό. Η διαδικασία είναι απλή.

Αρκεί ένα κλικ στο

http://www.betheone.gr/el/dj/72/Rabbit/

για να ψηφίσετε!

Πώς ξεκίνησαν όλα;

Στις αρχές του 2005 σε ηλικία μόλις 12 ετών ξεκίνησε να εργάζεται στο Εnvy Club σαν Resident σε Πάρτυ Γυμνασίων.Έτσι το χόμπυ έγινε καριέρα. Mερικά από τα μαγαζιά που δουλεψε εντός Πάτρας ήταν το Envy Club,Bijoux Club,W Club,Crystal Club,Prestige,Villa Mercedes Club,Fabric Club,Soho,Glamour Cafe,Αbsolute Rio,Jazi Mare,Bocca Bar,Opal Cafe-bar,Magenda,Le Patron Cafe-Bar,Yiapi Restaurant και εκτός Πάτρας Centrury Club (Ιθάκη),Space Club(Κεφαλονιά),Lift (Aμαλιάδα),Heaven Artemis (Κώς),Tango Bar(Kώς),Νova Vita Club(Kώς),Galatea Club(Κώς),Μylos Beach Bar (Kώς),Fortezza Club (Ρέθυμνο).

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα Παγκόσμιας κλίμακας όπως Μax the Sax (Parov Stelar Band),Kiko Navaro αλλα και με Έλληνες κορυφαίους djs.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight