Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μια ξεχωριστή γιορτή για το βιβλίο στο 11ο Δημοτικό Σχολείο- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μια ξεχωριστή γιορτή για το βιβλί...

Τα παιδιά δραματοποίησαν το βιβλίο «Παραμύθια του τσουκαλιού»

Τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016 οι μαθητές της Α Τάξης του 11ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών « Παναγιώτης Κανελλόπουλος»  παρουσίασαν μια ξεχωριστή γιορτή για το βιβλίο με τίτλο «Ο Σκυθρωπούλης στη χώρα των χρωμάτων», υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους:  κ. Βγενοπούλου Παναγιώτας ,κ. Νεστοράτου Παρασκευής  και της κ. Μουσικού του Σχολείου κ. Γαλανού Αικατερίνης.

Τα παιδιά δραματοποίησαν το ομώνυμο με τον τίτλο της παράστασης  παραμύθι από το βιβλίο: «Παραμύθια του τσουκαλιού» .

Κατά τη διάρκεια της γιορτής οι μαθητές της Α΄Τάξης  και της  Γ΄Τάξης  παρουσίασαν και  μουσικοκινητικό δρώμενο σε ρυθμούς σύγχρονης μουσικής,  διασκευασμένο σε στίχους σχετικούς με το βιβλίο.

Οι μικροί μαθητές καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό   και πήραν πολλά συγχαρητήρια από τη Δ/ντρια του Σχολείου κ. Μαρία Πολυδώρου και από όλους τους θεατές.  Στο χώρο  της γιορτής πραγματοποιήθηκε  έκθεση βιβλίων –παραμυθιών και εικονογραφημένων παραμυθιών από τους μαθητές.

Η  γιορτή έγινε με αφορμή την παγκόσμια ημέρα παιδικής λογοτεχνίας   με σκοπό να εμπνεύσει στα παιδιά την αγάπη για το διάβασμα και να προκαλέσει την προσοχή των μεγαλυτέρων στο παιδικό βιβλίο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις