Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θα περάσει κανονικά από τον Πύργο η Ολυμπιακή Φλόγα

Θα περάσει κανονικά από τον Πύργο η Ολυμ...

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί έξω από το Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο

Λύθηκε η αμφιβολία που υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες, όσον αφορά την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας και το αν τελικά θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη τελετή λαμπαδηδρομίας στην πόλη του Πύργου.

Ύστερα από την διαβεβαίωση που έλαβε ο δήμαρχος του Πύργου, Γαβρίλης Λιατσής, από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρο Καπράλο, ότι η Φλόγα θα φτάσει και στην πόλη του Πύργου.

Όπως ανέφερε χθες ο κ. Λιατσής, πράγματι ο αποκλεισμός του Πύργου από την διαδρομή της λαμπαδηδρομίας και κυρίως από την τελετή που πραγματοποιείται κάθε φορά, στην πόλη του Πύργου ίσχυε, όμως, η διαβεβαίωση του κ. Καπράλου προς τον κ. Λιατσή, ήταν πως η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά έξω από το Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.

Επίσης ο δήμαρχος του Πύργου, επεσήμανε πως στη δίκαιη απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής – να μην αποκλειστεί τελικά ο Πύργος από τη λαμπαδηδρομία – συνετέλεσε η προσπάθεια όλων και σημείωσε πως η τελετή αυτή θα δείξει πως η πόλη του Πύργου είναι καθαρή – καθώς τα σκουπίδια θα έχουν μαζευθεί – και παράλληλα θα προσφέρει μια «ηθική ανάσα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηλεία: Ο Πύργος θα κάνει Πάσχα χωρίς βουνά σκουπιδιών - Συνεχίζεται η αποκομιδή στον Δήμο

 

Πηγή

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις