Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το HeARTs 'n' maSKs bazaar αυτό το σαββατοκύριακο σε κεντρικό καφέ της Πάτρας

Το HeARTs 'n' maSKs bazaar αυτό το σαββα...

Στο Apple cafe στην Παντανάσσης 23

Ένα HeARTs 'n' maSKs bazaar, όπως τιτλοφορείται θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13/2/2016, 10 το πρωί με 18.00 το απόγευμα και την Κυριακή 14/2/2016 10:00-14:00. Το bazaar θα φιλοξενηθεί στο Apple cafe στην Παντανάσσης 23 στην Πάτρα.

Συμμετέχουν οι: Emily's Creations, frEd Handicrafts, GkCollage, Handmade by KR, Little z, ζαχαρωτά για μάγισσες, Το γατί, το πουλί και το ψάρι και "Το Φωτεινό Αστέρι".

Στο bazaar όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, θα βρείτε: χειροποίητα κοσμήματα, πλεκτά, αξεσουάρ, love drinks, διακοσμητικά είδη, κάρτες και ψηφιακό κολλάζ σε κάδρο

*Το Φωτεινό Αστέρι είναι Εθελοντική Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (Πρωτοδικείο Πατρών 880/2012) που στόχο έχει την υποστήριξη άπορων οικογενειών με παιδιά έως 16 ετών. Η δράση του ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με ενεργή εθελοντική παρουσία στην πόλη της Πάτρας και της Αθήνας, που θέλησαν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο ανθρώπων και υπηρεσιών που να υποστήριζε τις βιοτικές ανάγκες των παιδιών που οι οικογένειες τους βρίσκονται σε δυσκολία.

Με τον τρόπο αυτό οι αρχικές δράσεις κατευθύνθηκαν προς την άμεση κάλυψη αναγκών σε τροφή και ένδυση. Σκοπός του ήταν η καταπολέμηση της πείνας μέσω της συγκέντρωσης δωρεών σε τρόφιμα, είδη καθαριότητας και πρώτης ανάγκης, τα οποία διανέμονται δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνήσει με το σύλλογο και στα τηλέφωνα 2611122497 και 6981-044800 αλλά και ηλεκτρονικά στο e-mail: [email protected].

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις